Az orosz egy fura népség – ezt mindig is tudtuk. Ennek újabb tanúbizonysága az a verseny, melyet a Fekete-tenger partján fekvő üdülővárosban, Szocsiban tartottak nemrégiben.

a videó a hirdetés után indul

 

Ahogy a fenti videóban is látható, számos férfi (és egy nő is) előbb kiásott egy hosszabb gödröt a tengerparton, majd mindenkinek belefeküdt a párja. Nem sokkal ezek után elindult a különös megmérettetés, ahol mindenki el akarta ásni a gödörben fekvő személyt a lehető leggyorsabb idő alatt.

Az ilyesmi egyébként egy-egy vízparti strandolás alkalmával jó móka szokott lenni, na de akkor sem szoktuk elásni mások fejét! Itt azonban ez is a feladat volt. Jogosan merülhet fel a kérdés: hogy nem fulladtak meg az elásott hölgyek? A videón halványan, de látszanak, ahogy az előbukkanás után kiveszik szájukból a szívószálat, melyeken keresztül a föld alatt is lélegezhettek.

Arról, hogy egy esetleges nyeremény vagy csak a féktelen jókedv vette rá az embereket az érdekes tevékenységre, arról nincs információ. Nem úgy arról a korábban megrendezett pofozóversenyről, ahol egyetlen kikötés volt: csak egy ember maradhat talpon!