Igencsak jól megy a sora Dwayne Johnsonnak. A 47 évesen nemrégiben visszavonuló pankrátor és színész a ringben maradandót alkotott, és a filmvásznon is lassan megkerülhetetlenné válik. 2019-es adóbevallása szerint a Sziklának van oka az örömre: a Forbes szerint ő kereste a legtöbb pénzt a színészek között az elmúlt évben.

A színésznek az idei éve sem lesz rossz, többek között nemrégiben megjelent új filmjének, a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-nak köszönhetően. Emellett december 12-én fogják bemutatni a Jumanji: A következő szint című filmjét is, azaz nem marad munka nélkül a sztár.

A 2018-as kereseti listát még abszolút összesítésben vezette a színész, ám az akkori 124 millió dolláros (36,5 milliárd forintos) keresete lecsökkent, idén “csak” 89,4 millió dollárral (26,3 milliárd forinttal) lett gazdagabb. Ezzel összesítésben a 15. lett olyan hírességek mögött, mint Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar, Ed Sheeran vagy Roger Federer.

Az összesített lista első két helyén két hölgy áll: a csúcson 185 millió dollárral (54,5 milliárd forinttal) az énekes Taylor Swift szerepel, mögötte pedig a Kardashian-klán legfiatalabb tagja, Kylie Jenner áll 170 millió dollárral (50,1 milliárd forinttal).