Az Egyesült Államokban dolgozó, orosz származású Andrew Tarusov otthonosan mozog a pin-up girl témakörben, több képsorozat megjelent már ilyen-olyan apropóból. A Marvel filmek mindent elsöprő sikerének hullámait ő is megpróbálja meglovagolni, így elkészített egy saját stílusban rajzolt képregényhős sorozatot.

Az ismert karaktereket, Vasembert, Amerika Kapitányt az ötvenes évek címlaplányainak modernizált stílusában, csábító hölgyként ábrázolja. Amikor egy megszokott karakter neme megváltozik, akkor a rajongók nagy része felháborodással követeli vissza az eredetit, de a képeket látva azért ki tudnánk egyezni egy-egy ilyen cserével.

Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 1Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 2Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 3Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 4Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 5Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 6

Pin-up?

A pin-up girl, vagy pin-up modell (címlaplány) kifejezés azokra a vonzó modellekre értendő, akiknek a tömeggyártásban megjelenő képeivel szinte mindenütt találkozhatunk, és akik valóságos szexszimbólumokká lettek. Pin-up kifejezés ugyancsak vonatkozik rajzokra, festményekre, egyéb illusztrációkra, melyek a fent említett fotókat emulálják. A képeket magazinokból, napilapokból, képeslapokról, kromo-litográfiákról, ezer egyéb helyről a lelkes rajongók kivágták, és felrajzszögezték a falra. Kész naptárakat is találni róluk.

Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 7Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 8Dögös címlaplányként rajzolta meg egy művész a mozik képregényhőseit 9