Ki ne akarna néha egy kicsit kiszakadni a mindennapok rohanásából, és a városból kiszabadulva szívni egy kis friss levegőt, jó messzire mindenkitől? Sajnos erre nincs mindenkinek lehetősége, ám ha véletlenül akad a farzsebedben 1,4 millió font (508 millió forint), akkor ne habozz, itt a lehetőség!

Csak félmilliárdba kerül ez az idilli sziget 1

Skócia nyugati partjainál ugyanis eladóvá vált a 2,67 négyzetkilométeres kiterjedésű Inchmarnock-sziget. A hely 1999 óta egy páré volt, akik nyaralóként tekintettek a területre. Megközelíteni csak komppal lehet, de az előző tulajdonos igazán gáláns, ugyanis az árban ez is benne van, saját kikötővel és mindennel, ami kell. A szárazföld legközelebbi települése tízpercnyi hajóútra található a szigettől.

Maga a terület egyébként lélegzetelállító, mint ahogy a képek is mutatják. Inchmarnock 4 kilométeres sziget, azonban átlagosan csak 6-700 méter széles, emiatt a partvonala igen hosszú, 7,64 kilométert fedezhetünk fel.

Csak félmilliárdba kerül ez az idilli sziget 2

Egy-egy hosszabb séta után a farmházban pihenhet meg a leendő tulajdonos, de számos lakatlan épület található még a szigeten. A ház mellett egy kisebb farm és egy erdő is van, így többféle környezet akad egy helyen.