Új területekre merészkedik a McLaren. Úgy tűnik, a wokingiak mostanában valamivel kevesebbet foglalkoznak az utcai autós szegmenssel, és több figyelmet fordítottak egyéb projektekre. Ennek köszönhetően születhetett meg például nemrégiben a McLaren Senna LEGO-verziója…

…vagy a 720S elektromos változata.

Most napszemüvegekkel próbálkozik a cég, de nem egyedül. Szakértő segítséget is hívtak, és a francia L’Amy Grouppal közreműködve megalkották a McLaren Vision Collectiont.

Az együttműködés eredményeképpen rögtön egy teljes családdal rukkoltak elő. A belépő szintű Core ára 323 dollár (94 ezer forint), itt négyféle keretes és keret nélküli dizájn közül választhatnak a vásárlók. Ennél egy szinttel feljebb helyezkedik el a Premium, ahol 1004 dollárért (292 ezer forintért) a keret már titániumból készül teljes egészében.

Itt a megfizethető árú, viselhető McLaren 3

Az igazi, tehetős McLaren-rajongók azonban nagy valószínűséggel a Bespoke verziót fogják választani, mely kétszer annyiba kerül, mint a Premium kategória. Itt minden vásárló garantáltan egyedi szemüveget fog kapni, ugyanis előbb egy 3D-s szkenner méri be a vevő arcát, majd az adatok alapján a lehető legkomfortosabb keretet készítik el a szakemberek.

Itt a megfizethető árú, viselhető McLaren 4

Mit sem ér egy szemüveg lencse nélkül. Ezen a téren a fényképezőiről és objektíveiről ismert Leicához fordultak a McLaren munkatársai. A különböző színezésű Eyecare lapok fényvisszaverődés elleni bevonatot kaptak, és kiválóan védik szemünk világát, legyen szó akár vezetésről, síelésről, vitorlázásról vagy golfozásról.