A Xiaomi almárkája, a Redmi okostelefonjai Magyarországon is kaphatóak, de tőlünk keletre igazán népszerűek. A gyártó csúcsmobilja, a K20 Pro, mely alacsony árával és jó tudásával remek alternatívája a nagyobb vállalatok termékeinek.

A Redmi most bejelentette, hogy készítenek húsz darab aranyból készült K20 Prót, amelyet az indiai piacon kívánnak értékesíteni. A hírek szerint nem csak egy réteg aranyborítást kap a külső, hanem szó szerint aranyból készítik a telefon külsejét, melyeket a biztonság kedvéért még apró gyémántokkal is kidíszítenek.

Színarany okostelefont kapnak az indiaiak 1

Nem is csoda, hogy az aranymobil 15-ször annyiba fog kerülni, mint a standard K20 Pro, amit már 405 dollárért (120 ezer forintért) megkaphatunk. A 7000 dolláros (2 millió forintos) változat tudja mindazt, amit az alapmobil is: a Snapdragon 855-ös processzorával szerelt telefon 6 GB RAM-mal rendelkezik, így a komolyabb alkalmazások gyors futtatása sem okoz problémát.

A képernyőben továbbra is helyet kap az ujjlenyomat-érzékelő, a tökéletes képek készítésében pedig három hátsó kamera segít.