Öt napot töltött WC-n ülve egy 48 éves belga férfi, csak azért, hogy megdöntse a vonatkozó rekordot. Jimmy de Frenne már nem először csinált hasonló őrültséget: 2016-ban megdöntötte a legtovább tartó vasalás világcsúcsát is 82 órányi munkával.

A férfi egy bár kellős közepén látott neki a rekorddöntésnek. Eredeti célja az volt, hogy egy hetet zsinórban leül a WC-n, de ez nem jött össze neki. A 168 órás ülésből végül csak 116 lett, a teste nem bírta tovább a megpróbáltatást. Ez is elég volt a trónolási rekord megdöntéséhez: a korábbi csúcs kerek 100 óra volt.

Őrült rekordot döntött ez a férfi 1

“Nagyon fáradt voltam, és a lábaim is fájtak. Most próbálom hitelesíteni a rekordot” – mondta a 48 éves buszsofőr a rekordkísérletet követően.

Őrült rekordot döntött ez a férfi 2

Életveszélyes lett volna, ha ennyi időt folyamatosan ülve tölt Jimmy, így 5 perc szünetet tarthatott óránként. Ezzel úgy gazdálkodhatott, ahogy akart. Az öt perceket felhalmozva leginkább aludt, összesen három órát az öt nap alatt, valamint mosdóra járt – ironikus módon. A WC-je ugyanis nem volt a csatornahálózatra rákötve, és amúgy is kellemetlen lett volna a vendégek előtt elvégeznie a dolgát.