A negyvenes éveiben járó Amanda Lovelie három mellműtéten esett át, és egyik alkalommal sem kisebb méretre cserélték az implantátumokat (jelenleg 2600 köbcentinél tart), de nem ez a legextrémebb műtét, amire vállalkozott.

A nő 16 évesen lett modell, de nem volt elégedett a testével, ezért elhatározta, hogy példaképe, a Baywatch-sztár Pamela Anderson külsejét másolja le, kerüljön bármennyibe. Ráadásul az első szülése után gyenge fizikuma miatt beteges lett, ebben is csak a bizonyítékot látta arra, hogy megváltozzon.

Legutóbb egy “brazil fenék” átalakításon esett át, a nagyobb, kerekebb far 1,5 millió forintba került neki, de ez az összeg meg se kottyan, ha minden eddigi szépészeti beavatkozást összeszámolunk. A különböző kezelések havonta 500 fontba, azaz 150 ezer forintba kerülnek, a nagyobb mellműtétekkel, ajakfeltöltéssel együtt pedig 2019-re már lassan 100 millió forintnyi font ment el a hölgy külsejére.

Lehet, hogy csak az álmait kergeti, és így boldog, de úgy tűnik, ezek az álmok örökké elérhetetlen távolságban maradnak. Annyi biztos, hogy egész élénk érdeklődés követi fejlődését a közösségi oldalakon, Twitter-fiókját 110 ezren követik, Instagramon még bele kell húznia, ott csak 36 ezernél jár a számláló.