Igazi stílusikon Pharrell Williams. Az amerikai énekesen meg sem látszik, hogy már 46 éves, vitalitásban gyakran lekörözi a nála fiatalabbakat is. A sztár Beyoncét és férjét, Jay-Z-t kísérte el az Oroszlánkirály 2019-es kiadásának európai premierjére. A filmben Beyoncé alakítja a Nala nevű oroszlánt, legalábbis a hangját.

Pharrell igencsak feltűnő jelenség volt a londoni eseményen viselt sortjával és magas szárú fehér zoknijával. Nyilvánvalóan ezek a ruhadarabok is annyiba kerültek, amennyit legtöbben nem adnánk ezekért a ruhákért: a nadrág 385 fontba, átszámítva közel 140 ezer forintba került.

285 milliós órát villantott Pharrell Williams 1

Azonban a prímet az énekes-producer órája vitte, mely potom 983 ezer dollárba, azaz 285 millió forintba került. Hogy mit tud ennyi pénzért a Richard Mille RM 25-01 Tourbillon Adventure?

285 milliós órát villantott Pharrell Williams 2

A legfontosabb, hogy jól néz ki. Ebben nem más, mint Sylvester Stallone segédkezett, a svájci óragyártó a színésszel közösen alkotta meg az óra formavilágát.

285 milliós órát villantott Pharrell Williams 3285 milliós órát villantott Pharrell Williams 4

A kézi felhúzós órából (igen, nem megy magától örökké) mindössze húsz darab készült, ez még tovább növelte az árat. A kronográf legfeljebb 65 óráig bírja szuflával. Egy mutató jelzi is az üzemidőt, míg egy másik a főrugó feszültségéről ad információt.

285 milliós órát villantott Pharrell Williams 5285 milliós órát villantott Pharrell Williams 6285 milliós órát villantott Pharrell Williams 7