Érdekes videóba futottunk a minap. Nem tudjuk, hogy jutott eszébe az orosz srácnak, hogy kipróbálja, a kloroform valóban elkábítja-e az embert, de az eredmény önmagáért beszél. Nem sokat tudott szólni, mielőtt elterült a földön, nagyot koppanva előtte az asztalon.

a videó a hirdetés után indul

 

Hogy az ilyen és ehhez hasonló gondolatok miért a férfiak fejéből pattannak ki, az jó kérdés. Talán az emberi faj fejlődésében van a megoldás, és az emberiség történelmében. Minden korszakban az erősebbik nem képviselői voltak azok, akik sokszor akár életüket kockáztatva törekedtek valami új elérésére, legyen szó akár háborúról, nagyszabású építkezésekről vagy tudományos kísérletekről.

Valahol mélyen még bennünk lehet ez az ösztön, ami miatt egyesek fejjel rohannának a falba. Manapság nem kell a világ szerencsésebb felén élőknek a háborúk miatt aggódniuk, ezért maradtak az ilyen és ehhez hasonló gondolatok.

Az ilyen esetek, ha rosszul sülnek el, csúnya, akár halálos végkimenetellel is járhatnak. Minden évben rengeteg ember hal meg saját hibájából, olyan események következtében, melyek könnyen elkerülhetőek lettek volna. Ezek közül számos alkalommal már a körülmények hallatán elborzadva kérdezhetjük – jogosan -, hogy ez mégis kinek és miért jutott eszébe. Az ilyen esetek joggal érdemlik ki a Darwin-díjat. Ezt azon emberek kaphatják meg, akik valamilyen különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe, esetleg a nemzőképességükbe került.

Az utolsó fél mondat erős célzás a férfiak felé, de ez nem is csoda. Elég az internetes bakivideók minimális részét megnézni ahhoz, hogy kiderüljön, miért. Az alábbi képen szereplő férfi is az életével játszott, amikor egy buliban úgy döntött, hogy meztelenül megmártózik a cápák lakhelyéül szolgáló medencében. Végül épségben megúszta a fürdőzést, többek között a biztonsági személyzetnek köszönhetően, akik kivezették a férfit az eset után.

Elég néhány videót megnézni, hogy rájöjjünk, miért halnak meg hamarabb a férfiak 1