Úgy érezzük, hogy az idei nyáron furábbnál furább eszközök fogják ellepni a strandok és a vízpartok környékét – ha Magyarországon nem is, a világ körül biztosan, legyen szó akár hűtőtáskáról…

…akár felfújható gumialkalmatosságokról.

Az utóbbi táborhoz csatlakozik az a hatméteres hajó, melyet potom 340 dollárért, azaz 96 ezer forintért meg lehet vásárolni Amazonon. Ez egy motorcsónakért nem pénz, ugye? Na jó, van egy kis turpisság a dologban. A luxuscsónaknak valójában nincs is motorja, sőt, stabil hajóteste sem, ugyanis egy felfújható vízialkalmatosságról van szó.

Persze nem véletlenül kerül annyiba a termék amennyibe, némi rugalmas gumiért még az amerikaiak sem adnának ki ennyi pénzt. A hat személy számára kényelmes csónakban beépített pohártartók és egy hűtőrekesz is található, ahol hidegen tarthatjuk a jól megérdemelt sörünket.

Így vehetsz potom pénzért luxuscsónakot 3

A hajót könnyű leereszteni és felfújni a gyártó szerint, aki jól megszívatta a jövőbeli vásárlókat azzal, hogy nem adott a termékhez pumpát. Szájjal ugyanis igen nehéz lehet felfújni a kánikulában egy ilyen monstrumot, gyakran egy gumilabda megtöltése is olyan eredményeket vált ki jól megtermett férfiakból, mint akik most mászták meg oxigénpalack nélkül a Mount Everestet. Emiatt a vevők kénytelenek plusz pénzért pumpát vásárolni.

Így vehetsz potom pénzért luxuscsónakot 4

Ha ettől eltekintünk, egészen jó vételnek tűnik a haverokkal egy ilyen csónak. A Balatonba biztos beengedik, ugyanis nem szennyezi azt, és garantált, hogy mindenki meg fogja bámulni az óriási gumihajót, mely akár a fesztiválszezon egyik legmenőbb kiegészítője lehet.