Nem tudjuk, hogy végül is mi az alapfunkció, de valószínűleg a Miller sem tudta eldönteni, ezért Cantrollernek nevezte legújabb termékét. A can (doboz, konzerv) és a controller szavak játékos összerakásával elnevezett eszköz egy valódi játékvezérlő, de néhány korty sört is rejteget magában a kütyü.

a videó a hirdetés után indul

 

A nyolcgombos vezérlőt csak Windows- és Mac-alapú számítógépekkel lehet összekapcsolni, de jó hír, hogy a legtöbb steames játékot lehet vele irányítani Bluetooth-kapcsolat segítségével. Az olyan technikai részletekről, mint az üzemidő, egyelőre nincs hír, de az tény, hogy a dizájn igencsak sikeressé tette a terméket.

Többet tud ez a doboz sör, mint gondolnád 1

A kontrollerből mindössze csak 200 darab készült, melyekhez ingyen lehetett hozzájutni az E3 gamerexpón, feltéve, ha sikerült legyőzni egy professzionális játékost.

A Miller Lite-nál hiszünk abban, hogy a sör és a játék együtt jár. Most először ez valóban így lesz. Íme itt az első kontroller, amiből inni is lehet. Játékra fel!

– áll a kontroller hivatalos weboldalán.

Többet tud ez a doboz sör, mint gondolnád 3

Nem ez az egyetlen fura gémercucc mostanában. Nemrégiben egy Swarovski-kristályokkal kirakott billentyűzet került be a hírekbe.