Állítólag 500 vendéget várnak Sergio Ramos és Pilar Rubio  menyegzőjére, majd az azt követő vacsorára, amelyet a spanyol Camas városában tartanak majd. A Real Madrid és spanyol válogatott csapatkapitánya  és riporter kedvese 2012 óta vannak együtt hivatalosan, három fiuk van Sergio Jr (2014), Marco (2015) és Alejandro (2018).

A meghívottak igazán szigorú feltételek mellett vehetnek csak részt az esküvőn:

  • a hölgyek nem viselhetnek fehéret, feketét, pirosat, rózsaszínt, narancssárgát és zöldet
  • mindenkinek le kell adnia a mobilját megőrzésre az esemény előtt
  • 18 éven aluliak nem vehetnek részt a vacsorával egybekötött lagzin
  • az esküvő jelképe az unikornis lesz, ezért minden egyes vendég kap egy ideiglenes tetoválást, amely azt a célt szolgálja, hogy ne tudjanak idegenek besurranni
  • nászajándékot nem kér a pár, helyette az UNICEF-nek gyűjtenek adományt

Az eset fénypontja a friss házaspáron kívül mindenképpen a zenekar lesz, ugyanis Ramosék az AC/DC-t kérték fel, hogy játszanak a buliban, akik ezt szívélyesen el is fogadták, potom 1 millió euró ellenében. Az átszámítva, mai árfolyamon 322 millió forint.

A vendéglistán természetesen fent van a Real Madrid jelenlegi edzője  Zinédine Zidane is, és Florentino Pérez  klubelnök is. De a Barcelonából is jó néhány játékost várnak, mint például Gerard Piquét, Jordi Albát vagy Sergio Busquets-t. Emellett David Beckham, a brazil Ronaldo, Roberto Carlos és Iker Casillas is rajta van a meghívottak listáján.

Egy korábbi műsorból az is kiderül, hogy Pilar Rubio igen ügyesen bánik a biliárddákóval