Ilyen feltörekvő márka az Oppo, ami ugyanazt a csúcstechnikát kínálja, mint a jól bejáratott, mára mindenki által ismert Huawei. Legújabb sorozatuk, a Reno szinte minden igényt kielégít, ami mobilhasználó, techőrült fejekben felmerülhet.

Az Oppo Reno 10x Zoom Edition csúcsmodellben Snapdragon 855-ös processzor dolgozik, 6 vagy 8 GB RAM-mal, 128 vagy 256 GB-os belső tárolóval. 6,6 hüvelykes Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítővel.

De ami manapság a legfontosabb, a fotóképesség, és ebben is élenjár a Reno, hátul egy 48 megapixeles szenzor, f/1,7-es optikával dolgozik, mellette pedig egy 8 megapixeles és egy 13 megapixeles, F63-as, 10x-es hibrid zoom elérésére képes periszkópos rendszer segít a távoli témák megörökítésében.

Eddig csak ilyen videókon láthattuk a telefont, és kevés infó jelent meg a valós képességeiről, de a gyártó Twitter oldalán most új fotókat osztott meg, amelyeket az Oppo Renóval készítettek.

Zseniális profi fotókat lő ez az új kínai mobil 1Zseniális profi fotókat lő ez az új kínai mobil 2Zseniális profi fotókat lő ez az új kínai mobil 3Zseniális profi fotókat lő ez az új kínai mobil 4

Ezeket látva kijelenthető, hogy tényleg felesleges nyakba akasztott ágyúval indulni a nyaralásra, az átlagos fényképezőgépek szintjét bőven hozza az Oppo Reno, aminek legdrágább kivitele 153 000 forinttal rövidíti a kínai vásárlók pénztárcáját.