Valószínűleg nem tévedünk nagyot azzal, ha azt mondjuk, hogy a férfiak többsége egyáltalán nem használja nyaraláskor vagy utazáskor a szálláson található szekrényeket, illetve fiókokat. A legtöbben a bőröndből öltözködve, mindent egy helyen tárolva húzzuk ki az otthontól távol töltött időszakot.

Gyakran azonban jól jönne, ha a cuccainkat nem az egy helyre összezsúfolt, kissé már gyűrött ruhák közül, alól kellene előkeresni. Erre kínál megoldást a Pull Up Suitcase, a bőrönd, melyet mindössze néhány másodperc alatt egy polccá lehet változtatni.

a videó a hirdetés után indul

 

A polcokkal felszerelt bőröndbe így már alapból elrendezve pakolhatjuk ruháinkat és mindent, amire szükség lehet egy utazás során. A szett tartalmaz néhány tasakot is, melyek méretben pont passzolnak a polchoz, így az olyan, könnyen elkeveredő dolgokat, mint az alsónadrágok vagy a zoknik, külön elzárva is tárolhatjuk.

Meglepő dolgot rejt magában ez a bőrönd 1

A négykerekű “kisszekrény” 76 cm magas, 56 cm széles és 35 cm mély, így rengeteg hely marad még a pakolásra a polcrendszer ellenére is. Szükség esetén rögtönzött íróasztalként is szolgálhat a bőrönd teteje, köszönhetően a kemény borításnak. Azonban a kényelemnek ára van, nem kevesebb mint 141 ezer forintnak megfelelő amerikai dollárt kell fizetni a termékért.