A római ezres torna után a teniszrajongóknak nem is kellett várni a következő nagy megmérettetésre, ugyanis már megkezdődtek a francia nyílt teniszbajnokság selejtezői. Előzetesen úgy tűnik, hogy a férfiak mezőnyében az olasz fővárosból győztesként távozó Rafael Nadal a fő esélyes, legalábbis a fogadóirodák szerint.

Hogy a végén ki emelheti magasba a Muskétások kupáját, az természetesen még nem dőlt el, ám azonban abban biztosak lehetünk, hogy a menő teniszruhák versenyében egyelőre orrhosszal vezet a svájci Roger Federer és a japán Kei Nishikori.

Mindkét klasszist az Uniqlo öltözteti. A japán sportszergyártó különleges, retró hatású darabokkal készült. Federer egy, a késői hetvenes és korai nyolcvanas éveket idéző bézs-fehér színkombinációban lép a pályára, míg Nishikori egy színesebb, a kilencvenes évek teniszdivatját felelevenítő pólóban lép a vörös salakra.

Retró stílusban nyerne Federer a Roland Garroson 1

Federert hosszú ideig a Nike öltöztette, ahol Michael Jordanhez hasonlóan neki is volt egy almárkája. Az együttműködés azonban megszakadt a két fél között 2018-ban, és a svájci a Nishikori által már jól ismert céggel szerződött le.

Ha valaki a helyszínen, vagy a tévé előtt ülve igazán autentikusan szeretne kedvencének szorítani, az akár meg is vásárolhatja pontosan ugyanazokat a pólókat, melyeket a sztársportolók is hordani fognak. Egy-egy póló ára valamivel kevesebb mint 12 ezer forintnak megfelelő amerikai dollárba kerül, a hozzá tartozó sortért még ennyit kell fizetni.