2011 óta követhettük nyomon a Westeros trónjáért folyó csatát, melyet tévénézők milliói követtek világszerte. A sorozat népszerűsége még a vártnál rosszabbul sikerült utolsó évad után is hatalmas, így nem csoda, hogy készülőben vannak a sorozat előzményeit feldolgozó művek.

Azonban nem érdemes addig várni, amikor annyi jó sorozat közül válogathatunk. Ígéretesnek tűnik például a Westworld harmadik évada. A készítők úgy döntöttek, kicsit szakítanak az első két szezonból megismert képpel, legalábbis ami a szereplőket illeti. Az új főszereplő az az Aaron Paul lesz, akit a Breaking Badből vagy a Need for Speed-filmből is ismerhetünk.

A sorozat rajongóinak azonban még 2020-ig várniuk kell az új évadra, szerencsére addig pótolható a lemaradás, és az első két szezont meg tudjuk nézni. Ha ez is kevés lenne, a köztes időben mindenféleképp javasolt a Csernobil megnézése. A minisorozat az atomerő katasztrófáját mutatja be minden korábbi műnél részletesebben, új nézőpontokból. Nézőként szinte érzi az ember, hogy kiakad mellette a Geiger–Müller-számláló.

Szintén az HBO gondozásában készül a Watchmen, mely egy képregény-adaptáció, ahol a szuperhősöket a társadalmon kívül álló személyekként kezelik. A különleges hangulatú videó egyelőre nem árul el sokat a szériáról, de ismerve az HBO-t, rossz termék nemigen fog a nézők szemei elé kerülni.