Jó dolga van annak a Zack nevű fiúnak, aki minden nap egy ilyen ágyban hajthatja álomra a fejét. A srác megkérte szüleit, hogy csináltassanak neki egy helikopter alakú ágyat. A szülők megkeresték a Dragons of Walton Street nevű céget, akik mindent gyártanak, amit egy házban csak el lehet készíteni.

Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 1

Így nem jelenthetett nekik akadályt a helikopter sem, ami egészen valósághű lett, éppen csak nem olyan, mint ezek itt. A helikopterágy nem csak pihenésre szolgál, valódi játékként funkcionál a gyerekszobában. Kívül-belül LED-fények díszítik a farkát és az utasteret, de egy valódi irányítópultot is kialakítottak rajta, mindenféle visszajelző műszerrel. Az ágyba beépített USB-porton keresztül akár telefont is lehet tölteni.

Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 2

Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 3

A helikopter belső váza acélból van, így nem kell attól tartani, hogy a tetőn ugráló gyerek alatt leszakad a szerkezet. Az ágy tetejét ugyanis egy létrán meg lehet közelíteni, és egy kis pulton elszórakozhat a kölyök.

Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 4

Erről az ágyról már lecsúsztunk, azonban a cég kínálatában vannak még darabok, melyek még a felnőtt férfiak szívét is megdobogtathatják. Ilyen például ez az Aston Martinra hajazó ágy nyitható ajtókkal, de a kapcsolható lámpájú Ferrari F40-re hasonlító heverőn akár már két személy is kényelmesen elférhet.

Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 5Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 6Irigyeljük a gyereket, aki ebben az ágyban alszik 7