Nem szerénykedett a Beautiful People nevű weboldal névadója még 2002-ben, amikor kitalálta, hogy külön randioldalt nyit a gyönyörű embereknek. A site a mai napig él és virul, közel 750 ezer emberrel tagjaik között.

Az oldalra nem egyszerű bekerülni. Regisztráció után a már bent lévő felhasználók dönthetik el, hogy az új jelentkező valóban megérdemli-e a tagságot, azaz elég szép-e az oldalhoz. Ezt egy egyszerű szavazással dönthetik el a már bent lévők, és nem vacakolnak. Az évek során már 8,5 millió ember jelentkezését utasították vissza.

Bombázó csajok várják a férfiakat ezen a randioldalon, egy kikötéssel 1

A randioldal kezdőlapja

“A Beautiful People tagjai egy demokratikus választási rendszeren keresztül kiszűrik a nem kívánatos személyeket, hogy a randizó közösség továbbra is gyönyörű maradhasson” – mondta el az alapító, Greg Hodge.

Kissé igazságtalanul hangzik ez a rendszer, és egyesek számára bicskanyitogató lehet az alapító szóhasználata, de a fagyi visszanyalt, Greget ugyanis kiszavazták saját oldaláról. “Hatalmas lebőgés volt, amikor nem vettek vissza” – tette hozzá.

“Egy kis esztétikai szemléletváltással több korcsoportra is kiterjeszthetjük tevékenységünket, és szebb hellyé varázsolhatjuk világunkat” – árulta el a jövőbeli terveket az alapító.

Te jelentkeznél egy ilyen társkereső oldalra?
Igen
44% (177)
Nem
56% (224)