Szombaton 1-0-ás győzelmet aratott a Barcelona futballcsapata a Levante ellen, melynek köszönhetően a katalán klub 26. bajnoki címét zsebelte be. A Lionel Messi által eldöntött találkozó végén természetesen megkezdődött az ünneplés, de minden figyelem a csapat uruguayi sztárjára, Luis Suárezre, valamint féléves gyermekére, a kis Lautaróra szegeződött.

Lauti mindenki szívébe belopta magát megjelenésével, majd tett egy mozdulatot, amit egy jó darabig nem fogunk elfelejteni. A büszke apuka épp kezében hordozta gyermekét a Nou Camp stadion gyepén, amikor Lauti egy harapó mozdulatot tett apja válla felé.

A mozdulatról mindenkinek azonnal az apa jutott eszébe, aki karrierje során számos alkalommal nyúlt ehhez az eszközhöz a pályán. A megosztó futballista eddig háromszor használtak a fogát. Először még Hollandiában harapott 2010-ben, majd liverpooli időszaka alatt kóstolta meg a Chelsea egyik védőjét.

Azonban a leghíresebb a 2014-es foci-vb esete, amikor az olasz Chiellini vállánál illetéktelenkedett Suárez szája. A bíró először nem vette észre az eseményeket, ám a FIFA a későbbiekben négy hónapos és kilenc válogatott meccsre szóló eltiltást adott neki büntetésül.