Számos olyan vendéglátóhely található a világon, ahol egy állat társaságában költhetjük el ételünket. Elég Budapesten szétnézni, hogy macskákba vagy esetleg kígyókba és mindenféle egzotikus állatba fussunk egy étteremben.

Egy vietnámi kávézó ezt is felülmúlta, és halastóvá alakította a vendégtér padlóját. A Ho Si Minh-városban található Amix Coffee több száz, kisebb-nagyobb hal társaságában várja a vendégeket. Hogy a kávézni vágyó emberek elfoglalhassák helyeiket, át kell gázolniuk a 25 centiméter mély vízen, persze cipő nélkül és tiszta lábakkal.

Ha félsz a halaktól, ez a kávézó nem lesz a kedvenced 1

Hogy a koi pontyokat is tartalmazó halállomány ne sérüljön, az olyan veszélyt jelentő tényezők, mint a székek és az asztalok lábai, műanyag burkolatot kaptak. A kétszintes hely kialakítása nem volt egyszerű. 10 ezer liter vízzel kellett feltölteni a műanyag kádakat, és ezeknek tisztán tartásáról is folyamatosan gondoskodni kellett.

Ha félsz a halaktól, ez a kávézó nem lesz a kedvenced 2

Ha félsz a halaktól, ez a kávézó nem lesz a kedvenced 3

A tisztán tartás kérdése megoldódott, a nagyobb gondot inkább a vendégek okozzák, akik túlságosan is a halakkal vannak elfoglalva.

Ha félsz a halaktól, ez a kávézó nem lesz a kedvenced 4

Ha félsz a halaktól, ez a kávézó nem lesz a kedvenced 5