Számos dologban egészen furán tudnak gondolkozni a férfiak. Miért lenne ez alól éppen az ajándékozás a kivétel? Sokszor a teljesen kicsavart gondolatok eredményezik a legzseniálisabb élményeket, míg máskor a jónak tartott ötletek sírással végződnek.

Igazán szerencsés ez a kissrác, aki imádja a nagy vasakat, ezért az apja úgy gondolta, hogy egy kicsit átengedi a terepet fiának. A videó készítője szerint mindössze két perc gyakorlás után belejött a fiú a markoló irányításába. Hatalmas pacsi a faternak!

Ez a hatéves srác se semmi, láthatóan nem rettent meg a kezébe adott láncfűrésztől. Azért mi adnánk a fiúnak egy lábszárvédőt, hogy a melegítőnadrágon kívül valami más is védje a lábát az esetlegesen hirtelen lecsapódó fűrésztől.

Sokan ismerhetik azt a kisfiút, aki már kétéves kora előtt elkezdett motorozni. A Valentino Rossi ukrán utódjaként is emlegetett Tima Kulesov azóta is a kétkerekűek szerelmese, rendszeresen versenyeken vesz részt.

Ezek a srácok már nem azzal a bizonyossal gurigáznak. Magyarországon nem igazán látjuk azt magunk előtt, hogy a gyerekek úgy mennének oda a szüleihez, hogy “Apa, én is súlyemelő szeretnék lenni!”. Persze semmi sem elképzelhetetlen, de abban megegyezhetünk, hogy a szülőnek semmiképpen sem szabad ráerőszakolnia saját akaratát gyermekére.

Mind közül talán ez a legkegyetlenebb, hiszen a fater a gyermekei érzéseivel játszik, éppen karácsonykor, a szeretet ünnepén. Cody már régóta várt a hőn áhított Xbox játékkonzolra, és úgy tűnt, hogy álma végre valóra válhat. Ám amikor az ajándékot kinyitotta, csak szemét volt benne.

Nem sokon múlt, hogy eltörjön a mécses a fiúnál. Apja mégsem akarhatta, hogy a karácsony emiatt nyomott hangulatban teljen, így a játékkonzol már a televízióhoz kötve várta a fiút, aki ha nehezen is, de megbékélt.