Bruce Willis árulja hétvégi házát, ami tulajdonképpen egy privát birodalom egy apró karibi területen, a Turks– és Caicos-szigeteken. Nem véletlenül építkezett ide a milliárdos amerikai színész, hiszen ez a Kubához közeli kis állam offshore paradicsom, így jelentős adótételektől lehet itt megszabadulni.

A házhoz 11 hálószoba tartozik, illetve van vendégház, külön játszótér a gyerekeknek, strandröplabdapálya, de még külön jógapavilon is. A területet még 2000-ben vásárolta Bruce Willis, és 2004-ig bővítették, szépítgették a pihenőhelyet, így a végére 32 000 négyzetméternyi területet építettek be bel- és kültéren.

A színész szomszédságában lévő ingatlan 27,5 millió dollárért kelt el 2016-ban, tehát a 33 milliós (9,4 milliárd forint) vételár reálisnak tűnik, ha akad olyan vevő, aki hajlandó ennyit fizetni ezért a komplexumért, amit Bruce és felesége azért szeretett, mert itt nem zaklatták őket rajongók, újságírók.

Ez mondjuk érthető, hisz egy privát, külön szigeten, Parrot Cay-en épült a Willis-kecó, ahol például a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards is birtokol egy hasonló hétvégi búvóhelyet. Ilyen szomszédsággal tényleg átlagembernek érezheti magát a filmes legenda.

Eladó Bruce Willis pazar nyaralója, amihez saját tengerpart is jár 1Eladó Bruce Willis pazar nyaralója, amihez saját tengerpart is jár 2Eladó Bruce Willis pazar nyaralója, amihez saját tengerpart is jár 3Eladó Bruce Willis pazar nyaralója, amihez saját tengerpart is jár 4Eladó Bruce Willis pazar nyaralója, amihez saját tengerpart is jár 5