Egy férfi életében fontos jól megválasztani az alsónadrágot, egy rossz darab sok kellemetlenséget és kényelmetlenséget okozhat. Ezt próbálja megfejelni a Nice Laundry nevű cég. Az alsóneműkkel és zoknikkal foglalkozó vállalkozás ugyanis piacra dobta a világ legdrágább alsónadrágját, mely 1000 dollárba, azaz 285 ezer forintba kerül.

Te fizetnél ennyit egy alsógatyáért? 1

Hogy mi kerül ilyen sokba egy boxeralsón? Nos, a fehérnemű teljes egészében kasmírból készült, így a nemesebb testrészek mindig pihepuha környezetben lehetnek. Igazán azonban a díszítéssel tették fel a pontot az i-re, ugyanis 24 karátos arannyal bevont cérnával hímezték bele a mintát.

Te fizetnél ennyit egy alsógatyáért? 2

A márka, melynek ez az első luxusterméke története során, igény szerint még személyre szabottabbá teheti az alsóneműt. Ha a vevő is úgy akarja, a gyártó szívesen belehímezi a monogramját az alsónadrágba, emellett a bal lábnál található minta is lecserélhető. Ezeken a képeken éppen egy szárnyas disznó található a boxeralsón, de akár kígyó, sellő vagy éppen koponya is kerülhet a helyére.

Te fizetnél ennyit egy alsógatyáért? 3

Jó kérdés, hogy ki fogja megvásárolni ezt az alsónadrágot. Ha tippelnünk kellene, talán azok az emberek, akiknek annyi pénzük van, hogy akár bankjegyeket égetve fűthetnének vele a hidegebb napokon, ők potenciális célközönség lehetnek.