Belegondolni is szörnyű, de már 21 éve indultak a Csúcsformában filmek, amiket kezdetektől fogva a két főszereplő tett érdekessé, viccessé, szórakoztatóvá. A világhírű karatefilmes Jackie Chan, és az amerikai komikus, Chris Tucker párosítása minden epizódban jól működött, az utolsó 2007-es rész óta mégsem folytatódott közös történetük.

Hiába, a jó munkához idő kell, és úgy tűnik, az idő most érett meg a folytatásra. Chris Tucker is száz százalékkal beleállt a projektbe, Jackie Chan már régóta dolgozik a negyedik részen, a stúdió részéről is zöld lámpát kaptak. Idei hírek szerint a forgatóköny utolsó simításai zajlanak, a friss fotó alapján pedig semmi kétség, sínen van a negyedik rész.

Izgalmas fotót tett közzé Jackie Chan 1

A rendezővel viszont akadhatnak gondok, hiszen az eddigi három filmet összefogó Brett Ratner neve is felmerült az amerikai filmgyártást átjáró szexuális zaklatási botrányokban. A vádak miatt valószínűleg nem ő kapja meg a rendezői széket, de bőven akad olyan szakember, aki tökéletesen megoldaná a feladatot és megadná a rajongóknak azt, amire már hosszú évek óta várnak.

1998-ban került a mozikba az első Csúcsformában, amely 244 millió dollárt hozott a készítőknek. A második rész 347 milliót, a harmadik pedig 258 milliót termelt.