A Boston Dynamics ma a neten egyenlő a robotika csúcsával. Talán titkos katonai laborokban akadnak fejlettebb technológiával rendelkező robotok, de azokról nincs Youtube-videó. A bostoniak viszont megosztják minden fejlesztésüket, és amit nekünk halandóknak mutatnak, már az is félelmetes.

A vállalat  2018 őszén mutatta meg, hogy a robotkutyájuk ha kell, akár táncra perdül, de van már olyan kétlábon járó gépük is, ami félelmetes ügyességel kerül ki akadályokat. 

Legújabb kreálmányuk a Handle nevű, gurulva, egyensúlyozva haladó izé, ami már nem csak mókázik. Hanem keményen melózik. Nem egy béna acélkripli, aki részeg módjára esik-kel, ezek már tényleg munkára fogható daraboknak tűnnek. Handle maximum 14-15 kilós dobozok pakolására használható, a cuccra  tapadókoronggal cuppan rá, és ügyesen a helyére egyensúlyozza azt.

Ahogy a többi robot problémamegoldó képességét látjuk, ezek simán elpakolgatnak magukban egy raktárban, és nem állnak le cigizni, ha lelép a főnök. Bár lehet, hogy áruk és karbantartásuk olyan költséges lesz, hogy napi 24 óra munkával sem fog megtérülni soha a dobozpakolgatás.