Snoop Dogg egy univerzális figura. Ő a világ egyik legismertebb rappere, és a marihuánafogyasztás egyik élharcosa. Mindenki ismeri híres táncmozdulatát, ami az idők során számos mém alapanyagává vált.

Az utóbbi pár évben Snoop Dogg életében rengeteg változás történt. Zenei és vallási irányt váltott, a reggae zene felé indulva a kutyából oroszlán (Snoop Lion) lett, de a legtöbben még mindig azon a nevén ismerjük született Calvin Cordozar Broadus Jr.-t, amivel berobbant a zene világába a 90-es évek elején.

A rap állócsillaga még 48 évesen is pörög, korábban főzőműsorával hívta fel magára a figyelmet, ahol Martha Stewarttal alkot a konyhában.A sztár nemrégiben beavatta a nagyérdeműt mindennapjaiba, melyből kiderül, mit csinál a füvezésen kívül Snoop Dogg.

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 1

Hétfő – “Nincs is annál jobb érzés, mint elszívni egy blantot a hosszú hétvége után. Amint beüt a cucc, irány a stúdió. Nyáron jelenik meg az új albumom, amivel még sok a meló. A hétfőket a stúdiózásnak szentelem, aminek a végén rágyújtok még egyszer.”

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 2

Kedd – “Korán felkelek, és rágyújtok egy cigire, majd a súlyzók felé veszem az irányt. Ezt követően leülök, és átböngészem a különböző ajánlatokat. Rengeteg helyről kapunk megkereséseket, megnézzük, mi fér bele. A nap végén a hangmérnökömmel együtt az új számokon dolgozunk.”

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 3

Szerda – “Hamar leugrok kardiózni és kickboxolni. Csütörtök a pihenőnapom, így azt keményem megnyomom. Evés után a stúdió felé veszem az irányt, vagy a tévés, illetve filmes terveken dolgozom. Délután átjön a trénerem és ismét súlyokkal edzünk. A napot videojátékozással zárjuk.”

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 4

Csütörtök – “A szakácsom reggelire elkészíti a legjobb smoothie-t. Az egészség és a siker kulcsa az egészséges reggeli. Utána a mentális egészségemre helyezem a hangsúlyt, relaxációs gyakorlatokat végzek. A nap hátralevő részében a stúdiós munkákkal és az üzleti csapat teendőivel foglalkozom.”

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 5

Péntek – “A péntek az üzletről szól. Minden hétvégén a stúdióban, egy eseményen, klubban vagy partin vagyok, akár lemezlovasként is. DJ Snoopadelic tudja, hogy kell beindítani a bulit! Nem szoktam előre összerakni, mit játszok, a közönség hangulatától függ, mi szól.”

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 6

Szombat – “Szeretek Los Angelesben járni-kelni. Mindig jó idő van, és a Hollywoodból áradó energia mindig feltölt. Természetesen mindig elmegyek a Hírességek Sétányán található csillagom mellett. Miután visszatérek a kecómba, kosarazgatunk egy kicsit.”

Drog és luxus: így él a leghíresebb rapsztár 7

Vasárnap – “Visszaveszek a tempóból. A vasárnap a családé.”