Furcsa, de megnyugtató érzést vált ki az emberből, ha megnézi a Samsung videóját arról, ahogy robotok hajtogatják a koreaiak első összehajtható okostelefonját, a Galaxy Foldot. A telefonról februárban rántotta le a leplet a gyártó, melynek nemcsak kinézete, hanem ára is kicsapta a biztosítékot.

A szakértők egyelőre még nem gondolják, hogy a mobil világhódító útjára indul, ugyanis számos gyermekbetegséget le kell még küzdeni ahhoz, hogy valóban népszerűvé váljanak az ilyen termékek.

Mi elhisszük, és a videót látva nem is kételkedünk, hogy a Samsung komoly erőkkel dolgozik telefonjainak tökéletesítésén. A robotok tökéletesen szinkronizált mozgását megörökítő videóval a gyártó azonban akarva-akaratlanul is, de belépett a YouTube egy különleges bugyrába, az úgynevezett oddly satisfying videók világába.

Ezek olyan felvételek, melyek egészen furán hatnak a nézőre, az esetek többségében valamilyen kellemes, nyugodt érzést kifejtve. Épp emiatt a hatás miatt hamar beszippantják a gyanútlan nézelődőt ezek a videók, mint az alábbi is.