Hiába a sok figyelmeztetés szakértőktől, az eltorzult testekről készült videók, mindig van, aki injekciókkal habosítja fel magát, és végül csatlakozik a felhőember társasághoz. A torz izomnövelés egyik nagy alakja a brazil Romario Dos Santos Alves, aki túllépett a fehérjeporon.

Választottja a jó öreg synthol, az izmok térfogatát növelő olaj, amivel már több nagyravágyó idióta csúnyán megjárta. Addig tolta bőr alá a mérgező szert, amíg komoly krízishelyzetbe került, a doktorok kész tényként közölték, hogy búcsúzzon el a karjaitól, mindkettőt amputálni kell, ha így folytatja.

Így jár az, aki kemény munka helyett csalással akar hatalmas izmokat 1

Ez hatott, Romario leállt a cuccal, és a sebészek is megkönyörültek, két karja helyett csak a synthol által sziklakemény csomókká változott izomkötegeket távolították el. Persze ez úgy tűnik, átmeneti állapot volt, hisz Instagram profilja szerint ma is keményen tolja, és a puklik ugyanúgy ott sorakoznak a karján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Romario Dos Santos Alves (@romariohulkbrasileirooficial) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2019, időpont: 1:01 (PST időzóna szerint)

Nála is nagyobb csibész a szintén brazil  “Beefcake “Arlindo de Souza. Jelenleg 73,7 cm-es bicepsszel ő a brazil rekorder, amit állítása szerint egy nagyon kivételes kutyulmánynak köszönhet: az eljárás alkalmával ugyanis az olajat még pluszban alkohollal vegyíti, majd ezt injekcióval közvetlenül fecskendezi az izomzatába.

Így jár az, aki kemény munka helyett csalással akar hatalmas izmokat 2

A legifjabb áldozat mutatja, hogy a jelenség nemzetközi. A 22 éves orosz srác szintén hallgatott a vállán ülő kisördögre, és izzadság helyett injekciózótt. Őrület, hogy alakulhat ki ez a torz álomkép egyes fejekben, a videón látható Kirill Teresin egyértelműen nem fektetett be elég munkát az edzésbe, mégis úgy érezte, hogy a synthol az egyetlen járható út a vaskos bicepsz felé.