Új részt kap a Mortal Kombat-sorozat. A videojáték, melynek legelső verziója még játékgépeken jelent meg 1992-ben, mára már egy egész mítoszrendszert épített ki maga köré, rengeteg rajongóval.

A Mortal Kombat 11 minden eddiginél véresebb és kegyetlenebb lesz, a fejlődő képi világnak köszönhetően. A játéksorozat alkotója, Ed Boon és a kiadó NetherRealm Studios az előző epizódokban inkább a háttértörténetre fókuszált. A legújabb rész a kilencedik játék történetét folytatja, szemben a tizedikkel, amely a jövőbe kalauzolta el a játékosokat.

Számos ismert karakter szerepelni fog a játékban, mint például Sub-Zero, Raiden, Johnny Cage vagy Scorpion. Egy új szereplővel is bővül a Mortal Kombat-univerzum, aki a Geras névre hallgat. Különleges képessége, hogy meg tudja állítani az időt és képes teleportálni is.

Az új játék április 23-án jelenik meg PC-n, PS4-en, Xbox One-on valamint Nintendo Switchen. Azok, akik már előre megrendelik a száz dolláros, vagyis 27 ezer forintos játékot, azok március 28 és 31 között kipróbálhatják a szoftver béta verzióját.