A testmódosítás nem újkeletű dolog, sőt mondhatnánk, hogy ősi hagyománya van. Több primitív törzsnél megfigyelhető a normál emberi külső egész extrém eltorzítása, és ez a hóbort nem múlt el a digitális XXI. századra sem.

Egyesek pont a XXI. század lehetőségeit, a könnyen elérhető, steril, aránylag fájdalommentes orvosi beavatkozást használják fel arra, hogy testükön kiéljék a fantáziájuk szülte ötleteket. Szilikonból készült szarvimplantátumok, kettévágott nyelv, kitágított fülcimpa, minden akad, de egy ausztrál férfi most olyat húzott, amire még nem volt példa. Ez már az öncsonkítás kategóriának tűnik a normál ember szemszögéből, hisz gyakorlatilag kivágatta a füle közepét.

Ezért a kisebb műtétért egészen Stockholmig repült, a helyi fülnyisszantó mesterek pedig büszkén töltötték fel a friss munka képeit. Íme:

Fresh #conchremoval on @charlesvbentley who traveled around the world from Australia to have this procedure performed by…

Közzétette: Chai At CALM – Body Modification Practitioner – 2019. március 15., péntek

A leírás azt állítja, hogy az ablakos fül nincs hatással a hallásra, pár hét alatt hozzászokik a szervezet, sőt a hátulról érkező hangokat még jobban hallja az illető. Persze az kérdés, hogy ezt az állítást milyen kutatás támasztja alá, valószínűleg kevés tudós vizsgálta a lyukasfülű testmódosítók hallási képességeit.