Az évek során igazi akcióshőssé nőtte ki magát Dwayne Johnson, azaz a Szikla (The Rock). A pankrátorból lett színész sokak szemében igazi ikon, így nem meglepő, hogy a texasi Fort Bliss támaszpontjának egyik páncélos hadosztálya a Szikláról nevezte el egyik tankját.

A katonák a tank csövére fújták fel a Dwayne ’The Rock’ Johnson nevet, a színész egy Instagram-posztban tisztelgett a gesztus és a katonák előtt: „Minden tiszteletem és hálám a Blackhawk század 1. páncélos hadosztályának. Köszönet a szolgálataikért!”

Azt gondolhatnánk, hogy ez egy teljesen normális reakció a színésztől a világ történéseire, a sztoriban nincs több. Ám ekkor beindultak a rajongók, akik kicsit túlgondolták a dolgot. Többek szerint nem helyes, hogy a sztár neve egy háborúra tervezett fegyveren szerepel. „Néhány atombombát is el kellene nevezni rólad, vagy talán egy új, rólad mintázott fegyvert, amit egy nap ártatlan emberek ellen vethetnek be. Lehet, hogy elég lenne csak a töltényt elnevezni rólad” – írta az egyik kommentelő.

„Szegény emberek, akik egy olajban gazdag országban élnek… nem tudják, mi vár rájuk.” „Te voltál a kedvenc színészem, de ezt látva csalódtam benned. Folyamatosan gyártjuk ezeket a gépeket, hogy embereket ölhessünk, és te büszke vagy arra, hogy rólad neveznek el egyet” – ilyen, és ehhez hasonló kommentek tömkelege született az eset kapcsán.

A színész nem reagált a kommentekre, talán így teszi a legjobban. Ki tudja, hogyan reagálnának az emberek válasz esetén.