Száz éves a Bentley, a jeles évfordulóra különleges termékkel készült az autógyártó. A centenárium alkalmából exkluzív parfümöket készített a márka illatszerekkel foglalkozó részlege, merthogy ilyen is van.

A Bentley Beyond névre hallgató kollekcióban egyaránt szerepelnek férfiaknak és nőknek készített illatok, melyek a gyártó szerint különböző országokba repítenek el bennünket. Az alkotók törekedtek arra, hogy a parfümök ne csak illatban tükrözzék a luxusautó-márkához társuló életérzést, így a 100 ml-es üvegcsékben található folyadékok olyan színeket kaptak, amelyek a Bentley autóin is megtalálhatóak.

Itt az elérhető árú Bentley 1

Nem csak az illat, az azt tároló üveg is különleges. Készítésénél a Bentley formatervezői is segítő kezet nyújtottak, a 400 grammos tároló elkészítéséhez a Continental GT formavilága nyújtott inspirációt.

A termék már kapható Nagy-Britanniában. Mint minden tulajdonsága, az ára is méltó a Bentley-hez, egy-egy ilyen parfüm ára 180 font, azaz körülbelül 66 ezer forint. Ennyiből még nem fogunk venni egy Bentaygát, de beleszagolhatunk a magas élet illatába.