Mint mindenből, cipőből is rengeteg variáns létezik. Vannak emberek, akiknek fontos, hogy minden ruhájukhoz különböző lábbeli passzoljon, míg mások, akár pénzügyi vagy egyéb megfontolásokból megelégednek néhány darabbal. Úgy gondoljuk, hogy három pár cipő elegendő lehet a mindennapos tevékenységekre. Az összeállításban nem vettük számításba a futócipőket, illetve az egyéb, különleges tevékenységhez szabott lábbeliket.

Vászoncipő

Három pár cipő, amire egy férfinak szüksége van 1

Manapság nem vagyunk szigorú korlátok közé szorítva az öltözködés terén. Legyen szó akár suliról, akár munkahelyről, egy sütögetésről a szomszédban vagy közös meccsnézésről a haverokkal, egy egyszerű vászoncipő jó választás. Tavasztól őszig remek viselet. A választék széles, minden plázában van legalább 3-4 üzlet, ahol óriási a választék, de a vidéken élőknek sincs okuk a panaszra ebből a szempontból.

Barna bőrcipő

Három pár cipő, amire egy férfinak szüksége van 2

Egy barna bőrcipő sokoldalú viselet lehet a hidegebb időszakokban. Minden ruházathoz passzol, a pólótól kezdve a kabátig, de a farmerekkel és a szűk szövetnadrágokkal is jó párost alkot. Melegebb időben kissé nehézzé válik viselete, de ekkor visszaválthatunk vászoncipőre.

Fekete alkalmi cipő

Három pár cipő, amire egy férfinak szüksége van 3

Bármilyen komolyabb megjelenést igénylő eseményen jó választás lehet egy fekete alkalmi cipő. Ha lehet, a lábbeli fűzős legyen. Ez az apró részlet még elegánsabbá teszi az embert.