Már jócskán túl van a hetvenen Sylvester Stallone, de még mindig tudja, mi kell egy igazán ütős akciófilmhez. Az egyik legismertebb általa megformált karakter John Rambo volt, és egy ideje már tudni lehetett, hogy készül az utolsó film az egykori vietnámi harcosról. Mostanára számos részlet kiderült a filmről. Az első rész mintájára elnevezett Rambo: Utolsó vér szeptember 20-ától lesz látható a mozikban.

A Rambo-filmek rendkívül jövedelmezőnek bizonyultak, mióta a sorozat kezdetét vette az első résszel még 1982-ben. Az eddig megjelent négy film 750 millió dollárt termelt a kasszánál, és várhatóan az utolsó rész is pozitív egyenleggel zár.

A film történetével kapcsolatban számos részlet nyilvánosságra került, nagyrészt a főszereplő Stallonénak köszönhetően. A záró film az előzőektől eltérően az Egyesült Államokban és Mexikóban fog játszódni. John Rambo vidéken, egy arizonai farmon éli életét, megküzdve az őt belülről gyötrő háború utáni poszttraumás stresszel, valamint a barátja unokáját elrabló mexikói drogkartellel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés, Okt 2., 2018, időpont: 10:01 (PDT időzóna szerint)

A 72 éves sztár nemrégiben bevallotta, hogy az utóbbi időben már kicsit visszább vesz a munkából, a teste nem bírja a gyűrődést. „Olyan, mint amikor a harcos visszatér még egy menetre, de kiütik. Meghagyom ezt másnak” – mondta Sly. A visszaszámlálás már elkezdődött, a közösségi oldalakon fut a #Rambo5 hashtag.