Az alapok már megvannak, és elkezdett az ég felé emelkedni az Aston Martin-rezidencia Miami belvárosában. A Miami folyó torkolatánál épülő luxustoronyházat impozáns környezet fogja körülvenni, és maga az épület is ezt az életérzést fogja képviselni, ahogy azt az alábbi látványtervek is mutatják.

A 250 méter magas épület alapjait 2017 végén kezdték el építeni a part mellé, és 1,5 év alatt 10 700 köbméter betont tettek le a munkások. Erre a területre húzzák fel a 66 emeletes társasházat.

Az Aston Martin a G&G Business Developments nevű ingatlancéggel közösen építi a luxustársasházat. Az utóbbi vállalat vezérigazgatója szerint még idén elkészül nyolc emelet, így semmi akadálya annak, hogy 2022-ben már beköltözhessenek a vevők. A lakások fele egyébként már elkelt, ami nem is csoda, elnézve a látványterveket és az elhelyezkedést figyelembe véve.

A lakások mérete változó: a legkisebbek 65, a legnagyobbak 1765 négyzetméteresek. Az árak is ennek megfelelően változnak: 750 ezertől egészen 50 millió dollárig (216 millió – 14,5 milliárd forint) terjed a kínálat.

Forrás: Aston Martin