Bruce Willis árulja hétvégi házát, ami tulajdonképpen egy privát birodalom egy apró karibi területen, a Turks– és Caicos-szigeteken. Nem véletlenül építkezett ide a milliárdos amerikai színész, hiszen ez a Kubához közeli kis állam offshore paradicsom, így jelentős adótételektől lehet itt megszabadulni.

A házhoz 11 hálószoba tartozik, illetve van vendégház, külön játszótér a gyerekeknek, strandröplabdapálya, de még külön jógapavilon is. A területet még 2000-ben vásárolta Bruce Willis, és 2004-ig bővítették, szépítgették a pihenőhelyet, így a végére 32 000 négyzetméternyi területet építettek be bel- és kültéren.

A színész szomszédságában lévő ingatlan 27,5 millió dollárért kelt el 2016-ban, tehát a 33 milliós (9,4 milliárd forint) vételár reálisnak tűnik, ha akad olyan vevő, aki hajlandó ennyit fizetni ezért a komplexumért, amit Bruce és felesége azért szeretett, mert itt nem zaklatták őket rajongók, újságírók.

Ez mondjuk érthető, hisz egy privát, külön szigeten, Parrot Cay-en épült a Willis-kecó, ahol például a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards is birtokol egy hasonló hétvégi búvóhelyet. Ilyen szomszédsággal tényleg átlagembernek érezheti magát a filmes legenda.