Nem egyszerű feladat tematika alapján gyűjteni. Higgyetek nekem, kemény meló. Mindig arra kell koncentrálni, hogy egy adott márka, egy adott téma legyen a háttérben, miközben a gondolatok csaponganak, elcsúsznak, a fej pedig csak fehéredik, mert a szervezet természetes reakciójaként más irányba tereli a vért. Ezért, még nagyjából funkcionáló mentális állapotom fenntartása végett ezen a héten vegyes gyűjteménnyel gazdagodik a Rúzs és Gépzsír tárháza.

Nem mellesleg itt az idő, hogy ti is aktívan részt vegyetek a rovat fejlesztésében, ha tudtok kitűnő lelőhelyet, esetleg van olyan művésznő, autó, motor, repülő, hajó, vagy lovasszekér, amit szívesen látnátok a rovatban, osszátok meg velünk!

Újabb adag gyönyörű változatosság 2 Újabb adag gyönyörű változatosság 3 Újabb adag gyönyörű változatosság 4 Újabb adag gyönyörű változatosság 5 Újabb adag gyönyörű változatosság 6 Újabb adag gyönyörű változatosság 7 Újabb adag gyönyörű változatosság 8 Úgy érzed, hogy gyűjteményünk megérdemli ismerőseid figyelmét? Oszd meg a galériát Facebookon!  Autók és csajok rovatunk további gondolatébresztő anyagai EZEN A LINKEN érhetők el!