Márkák Tesztek Hírek Forma-1 Magazin Vezetünk Autó Magazin Haszongépjármű Tanácsok

Márkák

Modellek

2017 május

MI ÚJSÁG?   VW Arteon (24 oldal) Önállósult és új nevet kapott a középkategóriás négyajtós kupé, amit eddig Passat CC-ként...

Tartalomjegyzék

2017 május

MI ÚJSÁG?

 

VW Arteon (24 oldal)
Önállósult és új nevet kapott a középkategóriás négyajtós kupé, amit eddig Passat CC-ként ismertünk.

Mercedes-AMG GT Concept (24 oldal)
Idén ünnepli 50. születésnapját az AMG. Erre az alkalomra készült a GT négyajtós, hibrid hajtású tanulmánya. A V8-as benzinmotor és az elektromotor együttes teljesítménye 816 LE.

VEZETTÜK
Mit kezd a Giulia a németekkel? (16 oldal)
Összehasonlító tesztünkben az Alfa Romeo Giulia ellenfelei az Audi A4-es, a BMW 3-as és a Mercedes C-osztály. Két liter körüli dízelmotorral hasonlítottuk össze őket.

Mazda CX-5 2017 24
Kívül-belül újnak látszik a legfrissebb generáció, de az adatai szinte változatlanok. Akkor most mi történt?

Kisdízelek 28
Az új Citroen C3 1,6 literes, négyhengeres dízelmotorral száll szembe az 1,4 literes, háromhengeres Skoda Fabiával. Sok henger kevesebbet győz?

Mercedes E-osztály Coupé 34
Az új E-osztályból utcára került a kupé változat. Mindenképpen ki kellett próbálni! Megtettük!

Lamborghini Aventador S 38
Frissítettek egyet az Aventadoron, négy mestermű is helyet kapott benne. Kipróbáltuk, és fejet hajtottunk a mesterek művei előtt.

Suzuki Swift 42
Esztergom helyett Japánban készül az új Swift. Kíváncsiak voltunk rá, mit tud, ezért kipróbáltuk.

Hatalmasok összecsapása 44
Eddig jól szerepelt az összehasonlító teszteken az Audi Q7-es, de mihez kezd a kategória egyik legnagyobb egyéniségével, a Mercedes GLS-sel?

Hétköznapi konnektorosok 50
Három konnektorról tölthető hibrid típuspár összehasonlításával arra voltunk kíváncsiak, hogyan válnak be a mindennapi használat során.

Lejjebb adták? 58
Kétliteres, négyhengeres motort kapott legutóbb az eddig csak hathengeresekkel árult Porsche Macan. Összehasonlításunkban ellenfele a szintén négyhengeres BMW X3 28i.

Kevesebbel mennek 64
Sportautóba legalább hat henger dukál – gondoltuk egykor. Összehasonlításunkban sem az Audi A5-nek, sem a BMW 430i-nek, sem a Chevy Camarónak, sem a Ford Mustangnak nincs több négynél…

Kupék kilátással 72
Ideje volt már, hogy találkozzon egymással a BMW X4 és a Mercedes GLC Coupé. Most végre összejött a randevú: kétliteres, négyhengeres, 245 lóerős benzinmotorral csap össze a két kupésított szabadidő-autó!

TESZT

Nyári gumik összehasonlítása 80
Nem kevesebb mint tíz különböző márkájú nyári gumiabroncsot fogunk vallatóra, hogy kiderüljön, különböző útviszonyok között melyik mennyire állja meg a helyét.

HASZNÁLT AUTÓ

BMW X5 86
Ezúttal a BMW X5-öst hajtottuk 100 000 kilométeren keresztül, hogy megtudjuk, mennyire bírja a gyűrődést. Annyit máris elárulhatunk, hogy jobban, mint az elődje.

RIPORTER

Speedback GT 92
Még azok közül sem mindenkinek jönnek be a veterán autók, akik szeretik a régies formákat, mert tartanak például a megbízhatósági problémáktól. Az ő autójuk a Speedback GT!

Ez csak egy kis ízelítő. A teljes lapot keresd az újságárusoknál vagy fizess elő akciós áron.

Autó Magazin 2017 május

Előfizetek Csak 495 Ft egy lapszám 100 oldalon 47 autó