Testvérlapunk, az Autó Magazin immár több mint két évtizede szervezi meg évről évre a Best Cars – Ön Autója szavazást. Ebből természetesen a Vezess olvasói sem maradhatnak ki, és bár azt gondoljuk, hogy az Autó Magazint nagyon érdemes olvasni, még érdemesebb megvenni, előfizetni rá pedig maga a tökéletesség, ennek a szavazáshoz semmi köze: akár olvasod Magyarország piacvezető prémium autós folyóiratát, akár nem, részt vehetsz a játékban, és nyerhetsz!

Az egész rettentő egyszerű, de azért leírjuk: kattints ide, válaszd ki kedvenc autótípusaidat, majd válaszolj meg néhány rövid kérdést. Ha mindezzel megvagy, add meg személyes adataidat, és az utolsó kérdésnél válaszd a részvételt. Ha ezután ügyesen válaszolsz a kvízkérdésekre (ez sokkal könnyebb, ha elolvasod az Autó Magazin 2019.10. havi számát, de természetesen máshol is utánanézhetsz a válaszoknak), máris jogosulttá válsz részt venni azon a sorsoláson, amelyen értékes nyeremények üthetik a markod.

Hogy milyenek?

Taxizz a magyar ralisport fenegyerekével! 1

Turán Frigyes és a Ford az idei Veszprém-ralin

Legszerencsésebb játékosunk jövőre beülhet Turán Frigyes raliautójába, aki elviszi egy körre a Mecsek Rallye tesztnapján. Frici az egyik legrutinosabb magyar autóversenyző, aki pályafutása elején a gyorsasági szakágban szerzett számtalan kategóriában bajnoki címet, az utóbbi bő évtizedben pedig a hazai ralisportban vált meghatározó szereplővé. Nyertesünk az egész napot Turán Frigyes csapatával töltheti, betekintve a versenyautó-felkészítés kulisszái mögé, az életre szóló élményeket pedig a Shell Helix Ultra vendégeként a harkányi négycsillagos Dráva Hotelben pihenheti ki.

Taxizz a magyar ralisport fenegyerekével! 2

A második és harmadik helyezett nyereménye négy-négy liternyi Shell Helix Ultra motorolaj, természetesen a nyertes autójának megfelelő kivitelben. A második helyezettnek pedig nem csak átadjuk a nyeremény olajat, de a Shell saját költségén le is cseréli azt számára. Szerencsés játékosaink Autó Magazi-előfizetést (az első és második helyezett 12, a harmadik 6 hónapra), valamint Shell Helix ajándékcsomagot is nyernek.

Ne habozz tehát: kattints, szavazz, játssz és nyerj az Autó Magazinnal és a Vezess-sel!