Frissítés:

Ez a cikk már érvényét veszítette. A szavazás már lezárult.

Korábban:

Mint minden ősszel, a Vezess és az Autó Magazin ismét megszervezi az Ön Autója szavazást. Évről évre megkérdezzük olvasóinkat, mi a véleményük az Európában forgalmazott autókról. Tizenegy kategóriában közel négyszáz modell várja a szavazatodat, hogy kiderüljön: a hazai autósok melyik típusokat kedvelik legjobban.

Best Cars szavazás indítása>>

Csatlakozz a három földrész országait egyesítő szavazáshoz, add le szavazataidat a Best Cars oldalán, és mi értékes ajándékokkal köszönjük meg segítséged. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szavazás végeztével megadnod személyes adataidat, és válaszolni egyetlen egyszerű kérdésre. Amint ezzel megvagy, automatikusan részt veszel a sorsoláson, amelyen a tiéd lehet három csodálatos ajándékunk egyike.

FŐDÍJ: Ferrari élményvezetés Budapesten

Kattints, ha szeretnél Ferrarit vezetni! 1

Nyertesünkre élete élménye vár: a Shell Helix jóvoltából  Exkluzív tesztvezetésen vehet részt a világ egyik legjobb sportautójának volánja mögött. Megtapasztalhatja, hogyan viselkedik egy Ferrari a közúton, képzett oktató avatja be a több száz lóerős szupersportkocsik vezetésének műhelytitkaiba, és bebizonyítjuk, hogy nem csak a legkiválóbb, de a legszebb hangú motorok is Maranellóban készülnek. Hogy pontosan melyik modellel fog randevúzni? Ha elárulnánk, hol maradna a meglepetés?

Második díj: Shell Helix Ultra olajcsere

Kattints, ha szeretnél Ferrarit vezetni! 2

A Forma-1-ben szerzett tapasztalatok alapján kifejlesztett Shell Helix Ultra motorolajok a Shell PurePlus technológiáját alkalmazzák. Ezek a világ leginnovatívabb kenőanyagai, és most nyertesünk a lakóhelyéhez legközelebbi, szerződött Shell partnernél Shell Helix Ultrára cseréltetheti gépkocsijában az olajat.

 

Harmadik díj: 5 liter Shell Helix Ultra olaj

Kattints, ha szeretnél Ferrarit vezetni! 3

A motorsport-tapasztalatok alapján kifejlesztett Shell Helix Ultra motorolajok a világ leginnovatívabb kenőanyagai: a Shell különleges GTL technológiával, földgázból állítja elő azt a kristálytiszta alapolajat, amely mentes az ásványi alapolajok szennyeződéseitől. Az ebből készült termékek viszkozitási, súrlódási és illékonysági jellemzői kedvezőbbek, mint a hagyományos olajoké. Gyorsabb felmelegedés, mérhetően csekélyebb üzemanyag-fogyasztás, lerakódásoktól mentes üzem: ezt kínálják a Shell Helix Ultra motorolajok – nyertesünknek is!

4-8. díj: 5 db Autó Magazin előfizetés

 

Kattints, ha szeretnél Ferrarit vezetni! 4

A szavazás végső határideje november 30. éjfél! Ne késlekedj: válaszd ki kedvenc autóid, és nyerd meg ajándékainkat!

Az internetes szavazófelületen 2018. november 30. 24.00 óráig adhatod le voksod. Az Ön autója 2019 szavazásban mindenki részt vehet, kivéve a Central Médiacsoport Zrt. és a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosait, vezető tisztségviselőit, munkavállalóit, megbízottjait, valamint azok közeli hozzátartozóit.

A nyereményt 2019. január 12-én, 14.00 órakor sorsoljuk ki a szerkesztőség épületében (1037 Budapest, Montevideo utca 9.). A sorsolás alkalmával tartaléknyerteseket is sorsolunk. Érvényesen pályázni csak a beküldőt azonosító név, lakcím stb. adatok hiánytalan kitöltésével lehet. A nyertest postán értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, a felajánló által forgalmazott egyéb termék vásárlása során nem számíthatók be. A szavazás eredményét és a nyertes nevét az autóMagazin 2019. márciusi számában is közzétesszük.

Az adatszolgáltatás önkéntes, ezzel a Central Médiacsoport Zrt. jogosulttá válik adataid – a személyes adatok védelmére és az üzleti titokra vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelő – kezelésére. Az online szavazáson való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy mint adatkezelő levélben, faxon, e-mailben ingyenesen tájékoztassunk termékeinkről, akcióinkról. Ezen nyilatkozatod írásban bármikor visszavonható.