Mint minden ősszel, a Vezess és az Autó Magazin ismét megszervezi az Ön Autója szavazást. Évről évre megkérdezzük olvasóinkat, mi a véleményük az Európában forgalmazott autókról. Tizenegy kategóriában közel négyszáz modell várja a Te szavazataidat, hogy kiderüljön: a hazai autósok melyik típusokat kedvelik legjobban.

Szavazás indítása>>

Csatlakozz a három földrész országait egyesítő szavazáshoz, add le szavazataidat a Best Cars oldalán, és mi értékes ajándékokkal köszönjük meg segítségedet. Ehhez nem kell mást tenned, mint a szavazás végeztével megadnod személyes adataidat, és válaszolni egyetlen egyszerű kérdésre. Amint ezzel megvagy, automatikusan részt veszel a sorsoláson, amelyen a Tiéd lehet három csodálatos ajándékunk egyike.

FŐDÍJ:

1 garnitúra MICHELIN Pilot Sport 4 S gumiabroncs, a nyertes által választott méretben

Játssz velünk egy garnitúra sportabroncsért és további elképesztő ajándékokért! 1

A Michelin Pilot Sport 4 S a márka technológiai és formatervezési kompetenciájának legjavát sűríti egy olyan elit sportabroncsba, amely kategóriájának legkiválóbb száraz és vizes fékteljesítményét, úttartását, valamint élettartamát kínálja. Nem véletlenül elsőszerelésű abroncs a Ferrari GTC4 Lusso, illetve Mercedes-AMG E63 és E43 modelleken.

Második díj:

1 db Paul Hewitt Grand Atlantic férfi karóra

Játssz velünk egy garnitúra sportabroncsért és további elképesztő ajándékokért! 2

Időtálló, kifinomult és férfias. A német gyártó elkészítette első olyan órakollekcióját, amely kizárólag a férfiakat szólítja meg. A különleges alkalmakra termett család minden tagját karcálló zafírüveg, minőségi svájci szerkezet és 50 méterig vízálló tokozás jellemzi.

Harmadik díj:

1 db Swiss Military Bermuda karóra

Játssz velünk egy garnitúra sportabroncsért és további elképesztő ajándékokért! 3

Kiváló minőség elérhető áron. A neves svájci gyártó az outdoor órák első számú szakértője, időmérői stílusosak és strapabírók. A férfias méretű Bermuda naptáras kvarc szerkezete megbízható, pontos működést szavatol, robusztus polikarbonát tokja 100 méterig vízálló, szíja erős szilikon.

4-8. díj:

5 db Autó Magazin előfizetés

Játssz velünk egy garnitúra sportabroncsért és további elképesztő ajándékokért! 4

A szavazás végső határideje 2017. december 5. éjfél! Ne késlekedj: válaszd ki kedvenc autóid, és nyerd meg ajándékainkat!

Az internetes szavazófelületen 2017. december 5. 24.00 óráig adhatod le voksod. Az Ön autója 2018 szavazásban mindenki részt vehet, kivéve a Central Médiacsoport Zrt. és a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosait, vezető tisztségviselőit, munkavállalóit, megbízottjait, valamint azok közeli hozzátartozóit.

A nyereményt 2017. december 6-án, 14.00 órakor sorsoljuk ki a szerkesztőség épületében (1037 Budapest, Montevideo utca 9.). A sorsolás alkalmával tartaléknyerteseket is sorsolunk. Érvényesen pályázni csak a beküldőt azonosító név, lakcím stb. adatok hiánytalan kitöltésével lehet. A nyertest postán értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, a felajánló által forgalmazott egyéb termék vásárlása során nem számíthatók be. A szavazás eredményét és a nyertes nevét az autóMagazin 2018. márciusi számában is közzétesszük.

Játssz velünk egy garnitúra sportabroncsért és további elképesztő ajándékokért! 5

Az adatszolgáltatás önkéntes, ezzel a Central Médiacsoport Zrt. jogosulttá válik adataid – a személyes adatok védelmére és az üzleti titokra vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelő – kezelésére. Az online szavazáson való részvétellel hozzájárulsz ahhoz, hogy mint adatkezelő levélben, faxon, e-mailben ingyenesen tájékoztassunk termékeinkről, akcióinkról. Ezen nyilatkozatod írásban bármikor visszavonható.

Kapcsolódó címkék: Best Cars nyeremény Ön Autója