Mint minden ősszel, a Vezess és az Autó Magazin ismét megszervezi az Ön Autója szavazást. Évről évre megkérdezzük olvasóinkat, mi a véleményük az Európában forgalmazott autókról. Tizenegy kategóriában közel négyszáz modell várja az Ön szavazatait, hogy kiderüljön: a hazai autósok melyik típusokat kedvelik legjobban.

Szavazás indítása>>

Csatlakozzon a három földrész országait egyesítő szavazáshoz, adja le szavazatait a Best Cars oldalán, és mi értékes ajándékokkal köszönjük meg segítségét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a szavazás végeztével megadnia személyes adatait, és válaszolnia egyetlen egyszerű kérdésre. Amint ezzel megvan, automatikusan részt vesz a sorsoláson, amelyen az Öné lehet három csodálatos ajándékunk egyike.

FŐDÍJ: 1 db Land Rover Chronograph karóra

01-LandRover-ora-620x414

Második díj: 1 db Jaguar Eyewear férfi napszemüveg

02-Jaguar-szemuveg-620x414

Harmadik díj: 1 db Land Rover Heritage férfi kapucnis pulóver

03-LandRover-pulover-620x414

4-8. díj: 5 db Autó Magazin előfizetés

04-AutoMagazin-elofizetes-620x414

A szavazás végső határideje december 5. éjfél! Ne késlekedjen: válassza ki kedvenc autóit, és nyerje meg ajándékainkat!

Az internetes szavazófelületen 2016. december 5. 24.00 óráig adhatja le voksát. Az Ön autója 2017 szavazásban mindenki részt vehet, kivéve a Central Médiacsoport Zrt. és a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosait, vezető tisztségviselőit, munkavállalóit, megbízottjait, valamint azok közeli hozzátartozóit.

A nyereményt 2016. december 6-án, 14.00 órakor sorsoljuk ki a szerkesztőség épületében (1037 Budapest, Montevideo utca 9.). A sorsolás alkalmával tartaléknyerteseket is sorsolunk. Érvényesen pályázni csak a beküldőt azonosító név, lakcím stb. adatok hiánytalan kitöltésével lehet. A nyertest postán értesítjük. A nyeremények pénzre nem válthatók, a felajánló által forgalmazott egyéb termék vásárlása során nem számíthatók be. A szavazás eredményét és a nyertes nevét az autóMagazin 2017. márciusi számában is közzétesszük.

BestCars_620x310

Az adatszolgáltatás önkéntes, ezzel a Central Médiacsoport Zrt. jogosulttá válik az ön adatainak – a személyes adatok védelmére és az üzleti titokra vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelő – kezelésére. Az online szavazáson való részvételével ön hozzájárul ahhoz, hogy mint adatkezelő levélben, faxon, e-mailben ingyenesen tájékoztassuk önt termékeinkről, akcióinkról. Ezen nyilatkozata írásban bármikor visszavonható.