A Vezess.hu társkiadványa, az autóMagazin több mint két évtizede rendezi meg évről évre az Ön autója szavazást. Az olvasók tucatnyi kategóriában voksolhatnak az aktuális kínálat általuk legjobbnak tartott darabjaira; minden válaszadó sorsoláson vesz részt, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek. 

Idén a Vezess.hu olvasóinak is lehetőség nyílik szavazni – természetesen az interneten keresztül. Ehhez nem kell mást tennie, mint ide kattintva megnyitni az online szavazófelületet, ahol kategóriánként adhatja le voksát az autókra. 
Válasszon kategóriát, jelölje ki kedvencét, majd kattintson a Tovább gombra. Ha meggondolta magát, visszamehet és kijavíthatja választását. Ne felejtsen el a kedvezőbb árfekvésű modellekre szűkített B-lista autóira is szavazni! Amikor készen van, a nyitóoldalon nyomja meg a Tovább gombot. 
Az ezután következő oldalakon az autómárkákról alkotott véleményéről, jelenlegi autójáról, esetleges tervezett autóvásárlásáról, valamint autózási, és olvasási szokásairól kérdezzük. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti ezeket a rovatokat! 
A legfontosabbat ne felejtse: az utolsó oldalon bejelölni, hogy részt kíván venni a sorsoláson. Enélkül ugyanis nem indulhat a szavazók között kisorsolásra kerülő, 5 db egyéves autóMagazin előfizetésért (piaci értéke: 6960 Ft). 
Olvasson, szavazzon (legkésőbb november végéig), és nyerjen, hogy még többet olvashasson! 
Kellemes idő- és űrlaptöltést kívánunk, 
a Vezess.hu és az autóMagazin stábja