Megújult az autóMAGAZIN, jönnek is az olvasói levelek rendesen. Többnyire kedves szavakat kapunk, az olvasók dicsérik a megújult külsőt, örülnek az új rovatoknak, de itt-ott azért akad  elmarasztaló szó is.

Sőt! Van, aki szokatlanul indulatosan nehezményezi a változásokat. Nézzék csak ezt a levelet:

Örömmel vette, döbbenten észlelte


Tisztelt Szerkesztőség!

Ezt bizony nagyon “elb***tátok” fiúk!

Idézek Lamara Roland “A szerkesztő levele”-ből: “… forgassák, olvassák, és ne feledjék el megírni, milyennek találták!”

És itt az “olvassák” felszólítással van komoly problémám.

Megjelenése óta rendszeres olvasója vagyok, ezért nagy örömmel vettem meg az új formátumú Autó Magazint, amely ezzel megtette az első lépést, hogy felnőjön a fantasztikus olasz, francia, német és angol autós magazinokhoz.

Egészen addig örültem, amíg nem kezdtem volna olvasni. Döbbentem észleltem, hogy jelentősen csökkentették a betű nagyságot a korábbi számokhoz képest. A cikkek betűmérete pont annyival lett kisebb, hogy kényelmetlen az olvasása, a táblázatok és keretek “hangyaf***nyi” betűi pedig egyszerűen olvashatatlanok nagyító nélkül!

Egy újság végül is olvasnivaló, ha ezt lehetetlenné vagy nehézzé teszitek, az újság lényegét veszitek el.

Ki kellet jönni a 100 oldalból, hogy ne kelljen árat emelni? Inkább legyen 100 Ft-tal drágább, de olvasható a lap.

Egy törzs olvasót már biztos veszítettetek személyemben, mert addig más autós lapokra térek át, amíg nem állítjátok vissza a régi lapszámok betű méretét.

Ahogy látják, a levél írója nem rejti véka alá, hogy nincs kedve parányi betűkkel bajlódni. De vajon csak túl hosszú a keze, esetleg fordítva tette fel a szemüveget, vagy tényleg kisebbek a betűk az új autóMAGAZIN-ban, mint kellene?

Nekünk nagyon fontos, hogy kiderüljön, tényleg kényelmetlen-e olvasni megújult lapunkat, úgyhogy aki már látta, az írja meg bátran a szerkesztőségnek, vagy kommenteljen ide a témában.

Köszönjük a segítséget, előre a jól olvasható autóMAGAZIN-ért!