Vége a titkolózásnak, mostantól mindenki láthatja, min dolgozott az autóMAGAZIN szerkesztősége hónapok óta. A prémium autós lap augusztusi száma kívül-belül teljesen megújult formában került az újságárusokhoz.

Már messziről lehet látni a változásokat, hisz aranyszínben csillog például az ezúttal az Audi R5 sportkocsi féltve őrzött titkait ígérő címlap. Az R8 kistestvérének szánt középmotoros sportkupé történetét az ugyancsak megújult belső oldalak mesélik el, a Porsche-alapokra épülő, 2014-re várható kocsi állítólag 350 lóerős lesz.

Az ütős Audi mellett a Fiat Panda és a Mercedes A-osztály alapjaira épülő GLC szabadidőautó exkluzív képei is láthatók a magazinban, aminek megújulásáról a következőt lehet olvasni a főszerkesztő beköszöntőjében:

Tájékozottabb, hozzáértőbb, elégedettebb olvasók. És Bill.

Üdv, olvasó!

Exkluzív értesülések első kézből, páratlanul alapos tesztek és kíméletlen összehasonlítások ebben a hónapban is – ha így nézzük, semmi különös.  De azért a legtöbben bizonyára észrevették: az ehavi autóMAGAZIN alaposan megváltozott.

Szinte úgy csináltuk, mint az autóiparban: dizájntervek, prototípusok, kutatások, tesztek. Hosszú hónapok fejlesztőmunkájának eredménye ez a 100 oldal, magazinunk teljesen átalakult külsőleg, új rovatokkal találkozhatnak benne és új szerzőket ismerhetnek meg.

Célunk az volt, hogy az új autóMAGAZIN még jobban kiemelkedjen a hazai mezőnyből, tartalma, megjelenése, szövegeink és képeink minősége megkérdőjelezhetetlenné tegye, hogy nincs a mi oldalainknál méltóbb környezet az autók világának újdonságai, legendái és hétköznapi hősei számára. Hogy olvasóink még tájékozottabbak, még hozzáértőbbek legyenek, még elégedettebbek kedvenc autós lapjukkal, hónapról hónapra.

A 350 lovas Audi R5 a megújult magazin sztárja

A 350 lovas Audi R5 a megújult magazin sztárja

A 350 lovas Audi R5 a megújult magazin sztárja


A 100 oldal közötti könnyebb tájékozódást segítve új rovatstruktúrát dolgoztunk ki. A legfontosabb és legterjedelmesebb Mi újság?, Teszt és Vezettük rovatainkat eltérő színekkel tettük jobban megkülönböztethetővé, és gazdag tartalmukat belső tartalomjegyzékkel jobban átláthatóvá. Hogy még több hely maradjon az igazán fontos autóknak, a korábban már vezetett modellek új motorral vagy más karosszériával kipróbált változatait rövidítve, csak az újonnan szerzett tapasztalatokra koncentrálva közöljük.

Hús-vér használtautó szakértőnket, Billt is igyekszünk az eddigieknél jobban bevonni a munkánkban, hogy tanácsaink még hasznosabbak, még inkább naprakészek lehessenek a másodkézből vásárolt autók dolgában is.

Szóval még több autó, még több teszt, még több élmény ? fogadják szeretettel a tetőtől talpig megújult autóMAGAZIN-t! Forgassák, olvassák és írják meg, milyennek találták!

Ó, és még mielőtt elfelejtenénk: a megújult lapban helyet kapott az autóMAGAZIN Blog is. Már kapható az újságárusoknál!