18 aranyköpés, magyar tanulóvezetőktől

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.05.21. 10.05

Egy magyar oktató összeszedte a legmókásabb beszólásokat, amik elhagyták tanítványai száját vezetés közben. Kapaszkodj jó erősen!

Több oldalon is belefutottunk ebbe a válogatásba, az eredeti forrást sajnos nem találtuk meg, de úgy érzetük, hogy ezt látnod kell, jobban mondva olvasnod. Vágjunk is bele, zsebkendő legyen kéznél. 1.- Tanuló: Belelóg a kormány a szemembe! 3 2.- Tanuló: Úúúú, a kuplungot véletlen visszafelé nyomtam be! 3.- Oktató: Miért rángatod a kormányt? Tanuló: Mert beleakadt a kezem a másikba! 4.- Oktató: 30-as övezet, jobbkéz-szabály. Tanuló nem ad elsőbbséget, lefékezek, majd tájékoztatom, hogy elsőbbséget kellett volna adnia. Tanuló: Szombaton is? 5.- Széchenyi téren parkolunk, úgy sikerül beállni, hogy csak az egyik oldalon lehet kiszállni. Vizsgabiztos: Kisasszony! Az oktató még csak valahogy ki tud szállni, de én nem. Tanuló: Anyukám is így parkol, a mama meg mindig átmászik a másik oldalra és ott száll ki! 4 6.- Rutinpálya, első óra. Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot. 7.- Tanuló: Ha zöld lesz, mi is elinduljunk? Oktató: Dehogyis, várjuk meg, hátha van még egy negyedik szín is. 8.- Ha lámpa van az útkereszteződésben, minek van tábla is? Csak összezavarja az embert, azt sem tudom, most mit nézzek! 2 9.- Rutinpályán Tanuló: Most miért balra megy az autó, rosszul váltottam? Oktató: Nem, rosszfele kormányzol. 10.- Tanuló: Hú, a hülye majdnem nekünk jött, még jó hogy fékeztél! Oktató: Én a STOP tábla miatt fékeztem! Tanuló: Akkor ezzel azt akarod mondani, én vagyok a hülye? 11.- Esős, havas úton, már alig látunk ki a kocsiból, bekapcsolom az ablakmosót, a tanuló hirtelen becsukja a szemét, majd ezt mondja: Úúú, majdnem a szemembe ment! 12.- Kelemen utcai gyalogos-átkelőhelyhez ér két gyalogos, a tanuló megáll, majd átengedi őket. Tanuló: Ezért a vizsgán kapok pluszpontot? Oktató: Persze! Négy pluszpont után elüthetsz egy gyalogost. Tanuló: Komolyan? 6 13.– Kereszteződésben zöld a lámpa, tanuló lelassít, majd megáll. Oktató: Miért állunk meg? Zöld a lámpa! Tanuló: Látom, de úgyis mindjárt át fog váltani, és nem akarok belemenni a sárgába. 14.- Oktató: Próbáljunk egyenesen menni az úton, és ne csellengjünk! Tanuló: Nem csellengek, csak melegítem a gumikat, hogy ne csússzon az úton! Hahóóó! Ez nem F1-es autó! 15.- Tanuló: Most nem értem, ha jobbra kanyarodok, miért indul be az ablaktörlő? Valamivel össze van kötve? Oktató: Az a baj, hogy Te az ablaktörlővel szoktál jobbra indexelni. Tanuló: Basszuuuus. Ne írd be, kérlek! 16.- Leesett az első hó, megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre. Oktató: Most miért oda ülsz? Tanuló: A hóban is én vezessek? 17.- Tanuló: Nem értem, miért nem indul a kocsi, pedig tövig be van nyomva a kuplungom… Oktató: Pont ezért. 18.– Vezetés közben. Tanuló: Mikor múlik már el ez a gyomorgörcs? Oktató: A tied, vagy az enyém?

Kommentek

Párizs az idén kísértetszalonná változott

Az autókiállítás második napján reggel tízkor még több a hosztessz és a kocsikat törölgető segéderő, mint a látogató. Hova lettek innen az emberek?

F1: Perez a pilótapiac kulcsfigurája?

Sergio Perez akár a Haasnál is kiköthet, de Nico Hülkenberg is eligazolhat még a Force Indiától. Ha ők mozdulnak, mások is válthatnak.

Mit rejt az új Peugeot 3008 csomagtartója?

Hatalmas színes képernyők, kevés motor, sok hely és néhány továbbélő olcsóautós részlet: megnéztük élőben az új Peugeot 3008-at Párizsban.

F1: Csinibabákkal ünnepelt Verstappen

A Red Bull tinije, Max Verstappen a Maláj Nagydíj első edzésnapján ünnepelte 19. születésnapját. Keleti szépségek köszöntötték.

F1: Hamilton visszavágott Szepangban

A Forma-1-es Maláj Nagydíj második szabadedzésén a világbajnok Lewis Hamilton zárt az élen, a Ferrari közelebb került a Mercedeshez.

Audi Q5: nem nőtt, csak fejlődött

Közel tíz év szolgálat után átadta a stafétát a második generációnak az Audi Q5. Az újonc alapfunkcióiban nem változott, de ezeken felül pont azt tudja, amit 2016-ban elvárhatunk tőle.

F1: Hamiltont megzavarta a szerelőcsere?

Lewis Hamilton arra utal, hogy az év eleji szerelőcsere egy kicsit kibillentette, ennek köze lehet az idei hullámzó teljesítményéhez.

Parádés kamionbaleset Miskolcon

Egy konténert szállító teherautó akadt fenn az útszéli fában Miskolcon, majd egy látványos ugratást követően a járdán kötött ki.

40 éve volt ilyen egy BMW-n

A BMW kis hobbiterepjárója egyelőre inkább skicc, mint igazi autó. De ettől még nagyon is jól néz ki.

Emelik az adót, nagyot drágul az üzemanyag

Szombaton már október van, a benzinkutak emiatt jelentősen emelik a benzin és a gázolaj árát.

F1: Tűz a bokszutcában, Rosberg a leggyorsabb

A Forma-1-es Maláj Nagydíj első szabadedzése ijesztő tűzesettel kezdődött, a végén a mercedeses Nico Rosberg volt a leggyorsabb, ellenfél nélkül.

Állítólag a kukoricásban száguldott Aranka

Olvasónk talán hibázott, elismeri. De talán a rendőrség is, amely fordulatot sem nélkülöző félévnyi levelezés után közölte: Aranka fizet 30 ezret vagy fizet 30 ezret. Fellebbezésnek helye nincs.