18 aranyköpés, magyar tanulóvezetőktől

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.05.21. 10.05

Egy magyar oktató összeszedte a legmókásabb beszólásokat, amik elhagyták tanítványai száját vezetés közben. Kapaszkodj jó erősen!

Több oldalon is belefutottunk ebbe a válogatásba, az eredeti forrást sajnos nem találtuk meg, de úgy érzetük, hogy ezt látnod kell, jobban mondva olvasnod. Vágjunk is bele, zsebkendő legyen kéznél. 1.- Tanuló: Belelóg a kormány a szemembe! 3 2.- Tanuló: Úúúú, a kuplungot véletlen visszafelé nyomtam be! 3.- Oktató: Miért rángatod a kormányt? Tanuló: Mert beleakadt a kezem a másikba! 4.- Oktató: 30-as övezet, jobbkéz-szabály. Tanuló nem ad elsőbbséget, lefékezek, majd tájékoztatom, hogy elsőbbséget kellett volna adnia. Tanuló: Szombaton is? 5.- Széchenyi téren parkolunk, úgy sikerül beállni, hogy csak az egyik oldalon lehet kiszállni. Vizsgabiztos: Kisasszony! Az oktató még csak valahogy ki tud szállni, de én nem. Tanuló: Anyukám is így parkol, a mama meg mindig átmászik a másik oldalra és ott száll ki! 4 6.- Rutinpálya, első óra. Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot. 7.- Tanuló: Ha zöld lesz, mi is elinduljunk? Oktató: Dehogyis, várjuk meg, hátha van még egy negyedik szín is. 8.- Ha lámpa van az útkereszteződésben, minek van tábla is? Csak összezavarja az embert, azt sem tudom, most mit nézzek! 2 9.- Rutinpályán Tanuló: Most miért balra megy az autó, rosszul váltottam? Oktató: Nem, rosszfele kormányzol. 10.- Tanuló: Hú, a hülye majdnem nekünk jött, még jó hogy fékeztél! Oktató: Én a STOP tábla miatt fékeztem! Tanuló: Akkor ezzel azt akarod mondani, én vagyok a hülye? 11.- Esős, havas úton, már alig látunk ki a kocsiból, bekapcsolom az ablakmosót, a tanuló hirtelen becsukja a szemét, majd ezt mondja: Úúú, majdnem a szemembe ment! 12.- Kelemen utcai gyalogos-átkelőhelyhez ér két gyalogos, a tanuló megáll, majd átengedi őket. Tanuló: Ezért a vizsgán kapok pluszpontot? Oktató: Persze! Négy pluszpont után elüthetsz egy gyalogost. Tanuló: Komolyan? 6 13.– Kereszteződésben zöld a lámpa, tanuló lelassít, majd megáll. Oktató: Miért állunk meg? Zöld a lámpa! Tanuló: Látom, de úgyis mindjárt át fog váltani, és nem akarok belemenni a sárgába. 14.- Oktató: Próbáljunk egyenesen menni az úton, és ne csellengjünk! Tanuló: Nem csellengek, csak melegítem a gumikat, hogy ne csússzon az úton! Hahóóó! Ez nem F1-es autó! 15.- Tanuló: Most nem értem, ha jobbra kanyarodok, miért indul be az ablaktörlő? Valamivel össze van kötve? Oktató: Az a baj, hogy Te az ablaktörlővel szoktál jobbra indexelni. Tanuló: Basszuuuus. Ne írd be, kérlek! 16.- Leesett az első hó, megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre. Oktató: Most miért oda ülsz? Tanuló: A hóban is én vezessek? 17.- Tanuló: Nem értem, miért nem indul a kocsi, pedig tövig be van nyomva a kuplungom… Oktató: Pont ezért. 18.– Vezetés közben. Tanuló: Mikor múlik már el ez a gyomorgörcs? Oktató: A tied, vagy az enyém?

Kommentek

F1: Vége a rádiótilalomnak, lelőtték a glóriát?

A Forma-1-es Stratégiai Munkacsoport állítólag leszavazta a fejvédő glória 2017-es bevezetését, ugyanakkor a rádiókorlátozások és a pályaelhagyási tilalmak törléséről is döntöttek.

Mondja, magának minden smaragd?

Drágakővel díszített Rolls-Royce-okat mutattak be Szardínián. Az egyedi Dawn és Wraith példányokat a világ egyik legfényűzőbb kikötője ihlette.

Már drónokkal is harcolnának a gyorshajtók ellen

Drónokat vetne be a cseh rendőrség tömegrendezvények megfigyelésére, nehezen járható terepen végzett keresőfeladatok ellátására, valamint a gyorshajtás és más közúti vétségek elleni küzdelemben.

Tudod mennyi haszongépjárművet vesznek itthon?

Az Európai Gépkocsigyártók Szövetségének csütörtökön közzétett jelentése szerint júniusban éves szinten 13,3 százalékkal 224 ezerre emelkedett a forgalomba állított új haszongépjárművek száma az Európai Unióban.

Újabb márka tért vissza a halálból

Az egykor nagynevű Bristol Cars egy erősen múltidéző megjelenésű sportautóval próbál visszatérni a köztudatba.

Vettel: A halál mellett nem szólhat érv

Sebastian Vettel egyszerűen nem érti, hogyan utasíthatja el bármelyik pilóta a felvédő glória bevezetését.

F1: Ökölharc a hockenheimi pályán – videó

Ha kiütöd a címvédőt, a címvédő is megpróbál kiütni…

Razziáznak a rendőrök

A hét eleje óta az európai rendőri szervek és a magyar hatóságok is fokozott közúti ellenőrzést tartanak.

F1: “Hamilton rossz példát mutat!”

A haasos Esteban Gutierrez szerint a Magyar Nagydíjon a középső ujjával üzenő Lewis Hamilton duplán is rosszul járt el, amikor így mutatta ki elégedetlenségét. Pedig nem ő az első, nagyon nem.

Összkerékkel felnőttebb a Mini Clubman

A látványosan meghízott a Mini trendi prémium kompaktja, ráadásul a Clubman már összkerékhajtással is elérhető.

Siker lett a szanálásból a Peugeot-nál

Meghozta első gyümölcseit a Peugeot szanálása, rekordnyereséget ért el az autógyártó az első fél évben.

F1: Ezért távozott a Ferrari-főnök?

Német sajtóértesülés szerint a távozó technikai igazgató, James Allison a Ferrari elnökével, Sergio Marchionnével különbözött össze.