18 aranyköpés, magyar tanulóvezetőktől

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.05.21. 10.05

Egy magyar oktató összeszedte a legmókásabb beszólásokat, amik elhagyták tanítványai száját vezetés közben. Kapaszkodj jó erősen!

Több oldalon is belefutottunk ebbe a válogatásba, az eredeti forrást sajnos nem találtuk meg, de úgy érzetük, hogy ezt látnod kell, jobban mondva olvasnod. Vágjunk is bele, zsebkendő legyen kéznél. 1.- Tanuló: Belelóg a kormány a szemembe! 3 2.- Tanuló: Úúúú, a kuplungot véletlen visszafelé nyomtam be! 3.- Oktató: Miért rángatod a kormányt? Tanuló: Mert beleakadt a kezem a másikba! 4.- Oktató: 30-as övezet, jobbkéz-szabály. Tanuló nem ad elsőbbséget, lefékezek, majd tájékoztatom, hogy elsőbbséget kellett volna adnia. Tanuló: Szombaton is? 5.- Széchenyi téren parkolunk, úgy sikerül beállni, hogy csak az egyik oldalon lehet kiszállni. Vizsgabiztos: Kisasszony! Az oktató még csak valahogy ki tud szállni, de én nem. Tanuló: Anyukám is így parkol, a mama meg mindig átmászik a másik oldalra és ott száll ki! 4 6.- Rutinpálya, első óra. Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot. 7.- Tanuló: Ha zöld lesz, mi is elinduljunk? Oktató: Dehogyis, várjuk meg, hátha van még egy negyedik szín is. 8.- Ha lámpa van az útkereszteződésben, minek van tábla is? Csak összezavarja az embert, azt sem tudom, most mit nézzek! 2 9.- Rutinpályán Tanuló: Most miért balra megy az autó, rosszul váltottam? Oktató: Nem, rosszfele kormányzol. 10.- Tanuló: Hú, a hülye majdnem nekünk jött, még jó hogy fékeztél! Oktató: Én a STOP tábla miatt fékeztem! Tanuló: Akkor ezzel azt akarod mondani, én vagyok a hülye? 11.- Esős, havas úton, már alig látunk ki a kocsiból, bekapcsolom az ablakmosót, a tanuló hirtelen becsukja a szemét, majd ezt mondja: Úúú, majdnem a szemembe ment! 12.- Kelemen utcai gyalogos-átkelőhelyhez ér két gyalogos, a tanuló megáll, majd átengedi őket. Tanuló: Ezért a vizsgán kapok pluszpontot? Oktató: Persze! Négy pluszpont után elüthetsz egy gyalogost. Tanuló: Komolyan? 6 13.– Kereszteződésben zöld a lámpa, tanuló lelassít, majd megáll. Oktató: Miért állunk meg? Zöld a lámpa! Tanuló: Látom, de úgyis mindjárt át fog váltani, és nem akarok belemenni a sárgába. 14.- Oktató: Próbáljunk egyenesen menni az úton, és ne csellengjünk! Tanuló: Nem csellengek, csak melegítem a gumikat, hogy ne csússzon az úton! Hahóóó! Ez nem F1-es autó! 15.- Tanuló: Most nem értem, ha jobbra kanyarodok, miért indul be az ablaktörlő? Valamivel össze van kötve? Oktató: Az a baj, hogy Te az ablaktörlővel szoktál jobbra indexelni. Tanuló: Basszuuuus. Ne írd be, kérlek! 16.- Leesett az első hó, megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre. Oktató: Most miért oda ülsz? Tanuló: A hóban is én vezessek? 17.- Tanuló: Nem értem, miért nem indul a kocsi, pedig tövig be van nyomva a kuplungom… Oktató: Pont ezért. 18.– Vezetés közben. Tanuló: Mikor múlik már el ez a gyomorgörcs? Oktató: A tied, vagy az enyém?

Kommentek

F1: Alonso válaszokat vár a McLaren-vezérről

Fernando Alonso a szezonzáró után szeretne tisztán látni azt illetően, hogy mi lesz Ron Dennisszel, a jövőben ki lesz a McLaren főnöke.

F1: Alonso lassú defektet kapott Massától

Fernando Alonso Mexikóban elárulta, hogy a Felipe Massával történt austini ütközése után lassú defektet kapott.

Vettel: A Ferrariból is lehet Red Bull és Mercedes

Sebastian Vettel szerint minden adott ahhoz, hogy a Ferrari lemásolja a Red Bull és a Mercedes dominanciáját.

Egyre több alternatív autót vesznek Európában

Egyre több elektromos és hibrid meghajtású gépkocsi fut az európai utakon.

Hol vegyek szervizkönyves használt autót?

Kevés van itthon fiatal és követhető előéletű használt autóból. Az igényre reagáló flottakezelőktől egyre több helyen lehet közvetlenül megvenni a leadott vállalati autókat.

Button szerint rosszul nézzük a Forma-1-et

De ez nem a mi hibánk, a rossz kamerabeállítások miatt nem olyan borzongató a szupergyors verseny. Jenson Button reméli, hogy az új tulajdonosok jobban értenek a tévézéshez.

Repülő autóval lobbantanák az olimpiai lángot

Elég hülye ötlet, és a tesztekből ítélve elég kilátástalan a dolog.

F1: Arrivabene egyedül nem bír a Ferrarival?

A Forma-1 uraként ismert Bernie Ecclestone szerint Maurizio Arrivabene mellé kellene egy segítő a Ferrari irányításához, egyedül nem bír a feladattal.

Aki Fordot vezet, zöldhullámot kap

A Ford autóiban jelenleg is folyik annak a berendezésnek a tesztje, amellyel kihasználhatók a zöldhullámok.

F1: A pilóták nem kérnek Ecclestone falaiból

A Forma-1-es pilóták körében nem aratott nagy tetszést Bernie Eccestone ötlete, miszerint a kanyarokba telepített falakkal kellene feldobni a versenyeket.

Erre a furgonra nem mondanál nemet

Ha szereted a hátadon vinni a munkát és közben környezetvédő is vagy, akkor megtaláltuk számodra az ideális furgont!

Ezek most a legnépszerűbb importautók itthon

Töretlen az import használt autók népszerűsége: az idei évben szeptemberig 107 092 külföldi autót helyeztek forgalomba hazánkban, 18 százalékkal többet, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.