18 aranyköpés, magyar tanulóvezetőktől

Szerző: Erdős Norti levél küldés 
Dátum: 2016.05.21. 10.05

Egy magyar oktató összeszedte a legmókásabb beszólásokat, amik elhagyták tanítványai száját vezetés közben. Kapaszkodj jó erősen!

Több oldalon is belefutottunk ebbe a válogatásba, az eredeti forrást sajnos nem találtuk meg, de úgy érzetük, hogy ezt látnod kell, jobban mondva olvasnod. Vágjunk is bele, zsebkendő legyen kéznél. 1.- Tanuló: Belelóg a kormány a szemembe! 3 2.- Tanuló: Úúúú, a kuplungot véletlen visszafelé nyomtam be! 3.- Oktató: Miért rángatod a kormányt? Tanuló: Mert beleakadt a kezem a másikba! 4.- Oktató: 30-as övezet, jobbkéz-szabály. Tanuló nem ad elsőbbséget, lefékezek, majd tájékoztatom, hogy elsőbbséget kellett volna adnia. Tanuló: Szombaton is? 5.- Széchenyi téren parkolunk, úgy sikerül beállni, hogy csak az egyik oldalon lehet kiszállni. Vizsgabiztos: Kisasszony! Az oktató még csak valahogy ki tud szállni, de én nem. Tanuló: Anyukám is így parkol, a mama meg mindig átmászik a másik oldalra és ott száll ki! 4 6.- Rutinpálya, első óra. Tanuló: Ha elfárad a lábam, a másik lábammal is nyomhatom a kuplungot. 7.- Tanuló: Ha zöld lesz, mi is elinduljunk? Oktató: Dehogyis, várjuk meg, hátha van még egy negyedik szín is. 8.- Ha lámpa van az útkereszteződésben, minek van tábla is? Csak összezavarja az embert, azt sem tudom, most mit nézzek! 2 9.- Rutinpályán Tanuló: Most miért balra megy az autó, rosszul váltottam? Oktató: Nem, rosszfele kormányzol. 10.- Tanuló: Hú, a hülye majdnem nekünk jött, még jó hogy fékeztél! Oktató: Én a STOP tábla miatt fékeztem! Tanuló: Akkor ezzel azt akarod mondani, én vagyok a hülye? 11.- Esős, havas úton, már alig látunk ki a kocsiból, bekapcsolom az ablakmosót, a tanuló hirtelen becsukja a szemét, majd ezt mondja: Úúú, majdnem a szemembe ment! 12.- Kelemen utcai gyalogos-átkelőhelyhez ér két gyalogos, a tanuló megáll, majd átengedi őket. Tanuló: Ezért a vizsgán kapok pluszpontot? Oktató: Persze! Négy pluszpont után elüthetsz egy gyalogost. Tanuló: Komolyan? 6 13.– Kereszteződésben zöld a lámpa, tanuló lelassít, majd megáll. Oktató: Miért állunk meg? Zöld a lámpa! Tanuló: Látom, de úgyis mindjárt át fog váltani, és nem akarok belemenni a sárgába. 14.- Oktató: Próbáljunk egyenesen menni az úton, és ne csellengjünk! Tanuló: Nem csellengek, csak melegítem a gumikat, hogy ne csússzon az úton! Hahóóó! Ez nem F1-es autó! 15.- Tanuló: Most nem értem, ha jobbra kanyarodok, miért indul be az ablaktörlő? Valamivel össze van kötve? Oktató: Az a baj, hogy Te az ablaktörlővel szoktál jobbra indexelni. Tanuló: Basszuuuus. Ne írd be, kérlek! 16.- Leesett az első hó, megjön a tanuló, beül a jobb oldalra a helyemre. Oktató: Most miért oda ülsz? Tanuló: A hóban is én vezessek? 17.- Tanuló: Nem értem, miért nem indul a kocsi, pedig tövig be van nyomva a kuplungom… Oktató: Pont ezért. 18.– Vezetés közben. Tanuló: Mikor múlik már el ez a gyomorgörcs? Oktató: A tied, vagy az enyém?

Kommentek

Ismét drágul az üzemanyag

A szerdai öt-ötforintos emelés után pénteken is drágább lesz az üzemanyag.

F1: Ecclestone átveszi a Német Nagydíjat?

Bernie Ecclestone pár éve még a Nürburgringet akarta megvenni, most a hockenheimi futam szervezését vállalná magára, hogy megmaradhasson a Német Nagydíj.

F1: A Sauber rákapcsolt, indul a toborzás

Az immár biztosabb anyagi háttérrel rendelkező Sauber-csapatnál megindult az építkezés, leigazolták Max Verstappen volt versenymérnökét.

12 eszméletlen kamion, amit érdemes megnézni

Hétvégén elrajtol a Kamion Európa-bajnokság mezőnye a Hungaroringen, ahol a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbiért is izgulhatunk. Ennek apropójából pedig, hangolódásképpen, összeszedtünk néhány különleges kamiont a versenypályákról és a nagyvilágból.

Rosberg: Tiszta lappal indulok

Nico Rosberg a nyári szünet után újraindítja a bajnokságot, a szezon első felét lezárta magában. Alig várja, hogy a spái pályán vezethessen.

Japán luxusmárka kullog az elégedettségi felmérés végén

Újabb ügyfél-elégedettségi felmérés készült az Egyesült Államokban. A fejlődés látványos, ám néhány márka leszerepelt a versenyben.

Harapós lett az új Scania

Rendhagyó módon a hannoveri IAA előtt mutatta be a Scania a következő modellgeneráció első példányait. Egyelőre még keveset lehet tudni róluk.

Elcseréltem anyámért az autómat

Nem tudtam mást csinálni, szinte bűnözőként bántak velünk a rendőrök – mondja olvasónk. Először nem is hitte, hogy rendőrökkel van dolga.

F1: Ilyen, amikor Hamilton lángol

Persze, ez csak egy trükkös fotó. Twitter-posztjában a mindennapi imádkozásról emlékezett meg a háromszoros bajnok.

F1: Schumacher is fizetős pilótaként kezdte

Negyed századdal ezelőtt, az 1991-es Belga Nagydíjon mutatkozott be a Forma-1 történetének legeredményesebb pilótája, Michael Schumacher.

F1: Hamiltonnak idén többet ér a győzelem

Lewis Hamilton úgy érzi, az idei szezonban kell szembesülnie a legtöbb kihívással, ezért a világbajnoki cím többet jelentene számára, mint az előző három.

F1: Különcködnek a csapattársak a monzai gumikkal

A mezőnyből több csapatnál is másképp választottak gumit az egyes pilóták az Olasz Nagydíjra.