Ez a nagyképű autókereskedő szöveg magyar csúcsa

Szerző: Vezess levél küldés 
Dátum: 2016.05.17. 09.04

Van, aki vicces szöveggel, van, aki őszinte sorokkal, verssel próbál kitűnni a tömegből, és felhívni a figyelmet eladó autójára, de úgy tűnik, most új stílus került terítékre. A pökhendi.

Mindenki emlékszik még a Csonti-féle nagy ívű, és nagy betűvel írt, autóeladást serkentő sztorikra. Médiaszenzáció lett a módszerből, sokan utánozták, mások pedig egészen extrém szintű őszinteséggel próbálkoztak (jó példa a Fostalicska Golf). A pökhendi, fennhéjázó stílusra nem tettünk volna pénzt, valaki mégis így akar autókat eladni. Nem, ez már nem a “fix az ár, álmodozók, tesztpilóták, tesók, mennyit engedsz a feléből félék kíméljenek” szint. Itt egyértelmű az üzenet,  komoly oltást kap a komolytalan szándékkal próbálkozó, “csak az olvasson tovább, akinek az anyagi helyzete megengedi”. (via hasznaltauto.hu)

6rUM2loX6WUpAH6ts

Nem írok semmit, főleg árat, hisz sokaknak fogalmuk sincs mit néznek! Kizárólag olyan érdeklődők hívjanak, akik tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen ritkaságot mennyi pénzből lehet tökéletesen előállítani! Hasonló eredeti példányokat, nálunk civilizáltabb országban is státuszszimbólumként tisztelik és előszeretettel használják a mindennapokban! Aki néhány milliós gány-Matyik által összetákolt roncsok kínálatokból indul ki, az máris tévúton jár, vagy vélhetően alacsonyak az igényei! Számoljon és mérlegeljen mielőtt hív, hisz a jelenleg eladásra kínált példányok csupán márkájukban egyeznek!

6rUMxbqXeRgWAJ6ts

KINEK ANYAGI HELYZETE MIATT SZERÉNYEBBEK AZ IGÉNYEI ÉS BEÉRI KÉTES EREDETŰ, KÜLFÖLDI OKMÁNYOKKAL RENDELKEZŐ (Honosítás egy vagyonba kerül!), SOK KILOMÉTERES, SZÉTHULLOTT-SZÉTHAJTOTT BONTÓSZÖKEVÉNNYEL, AZ NE FÁJDÍTSA A SZÍVÉT, NE OLVASSON TOVÁBB! Még gyakorlatilag új autó, mindmáig nívós gyűjteményi darabként gondozzák, futásteljesítménye igen alacsony, garantáltan 42 ezer kilométer! Kizárólag 1990-ben gyártott Red Line limitált széria! Újkora óta Magyarországon színesíti az autókülönlegességek táborát. Teljes Európai kivitel, honosított okmányokkal és hazai rendszámmal rendelkezik! A legutolsó csavarig 100%-ban gyári, átalakításoktól-gányolásoktól mentes, így rövidesen költségmentesen OT minősítésre jogosult! Alku lehetősége kizárt!

6rUM2ldbvi3tAJ6ts

I G A Z I – R I T K A S Á G O T – K Í N Á L U N K – E L A D Á S R A! Gyárilag Európai piacra készült, Magyar rendszámos 7 személyes gigantikus GANXTA cirkáló! Nem magyarázkodós USA szabvány, ami alatt műszaki vizsgákon rezeg a léc! Aki tudja mit néz, az tisztában van vele, hogy 25 ezer Euró alatt nincs hasonló adottságokkal sehol a világon! Közelmúltban igazi nagy szervizen esett át, így még hosszútávon extra költségektől mentes élvezetes autózást biztosít! Alkalmi ára nem alkuképes, viszont profitot ígérő reális cserét beszámítunk! VÉGRE OLYAN ÉRDEKLŐDŐT VÁRUNK, AKI ÉRTÉKELI AZ AUTÓ VALÓDI SZÉPSÉGÉT, NEM BUZERÁLJA MINDEN APRÓ SZEXEPILJÉT, HISZ A LEGJOBB NŐN IS AKAD SZEPLŐ VAGY ANYAJEGY, MÉGSE LESZ SOHA AZ ÖNÉ, VISZONT NÁLUNK A LEHETŐSÉG ADOTT!

Kommentek

F1: Pokolian nehéz lesz előzni az új autókkal

A Force India pilótája, Esteban Ocon szerint a 2017-es autók nagyon jól fognak kinézni, de az előzésekkel gond lehet.

Veszélyes játék az egynapos autópálya-matrica

Nem ért egyet a személygépkocsik és motorkerékpárok esetében a napi autópálya-matrica bevezetésével a Magyar Autóklub, mert azt a jelenleginél lényegesen drágább kilométer-arányos autópályadíj előszobájának tartja.

F1: Valentino Rossi nem bánja, hogy nem váltott

A MotoGP-legenda Valentino Rossi nem bánkódik amiatt, hogy egy évtizeddel ezelőtt nemet mondott a Forma-1-re.

Ezért jobb a busz, mint az autó

Hétfő óta több nagyvárosban, köztük Budapesten is szmogriadó van érvényben. Ezzel kapcsolatban megint felerősödtek a busz kontra autó viták.

Brawn: Egyszerűsíteni fogjuk a Forma-1-et

A Forma-1 sportügyeinek irányítójává frissen kinevezett Ross Brawn szerint a megújulás kulcsa az egyszerűség lesz.

F1: 1000 lóerőig jut a Honda?

A Honda 2017-re teljesen újratervezte Forma-1-es erőforrását, de az idei elvárások tekintetében nagyon óvatosak.

Sose volt még egyszerűbb a parkolás és matricavásárlás

Bár fizetni mindig nyűg, azért jó, ha villámgyorsan, zökkenőmentesen zajlik le a tranzakció. Ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy sorban állás nélkül könnyítsünk a pénztárcánkon.

Felrobbanhat idén a magyar használtautó-piac

A használt autók éve lesz az idei: míg 2016-ban a magyarok 8 százaléka vásárolt autót, addig idén a lakosság 14 százaléka tervezi ezt.

Tavaly megállt a Forma-1 hanyatlása

2016-ban hétéves trend szakadt meg, a Forma-1 televíziós nézettsége a tavalyi évben nem csökkent tovább.

Új motort kap a Toyota kisautója

A jelenlegi 1,3 literes benzinmotort új fejlesztésű másfél literes váltja a következő generációs Toyota Yaris orrában. Számottevően takarékosabbnak ígérik.

Crossoverként tér vissza a Mitsubishi sportkupéja

Állítólag Mitsubishi Eclipse néven kerül piacra a japán márka új városi crossovere. Merész lesz, és talán hibrid is.

Forma-1-es fejes lett Ross Brawn

A Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media Ross Brawnt tette meg az F1 sportért felelős ügyvezető igazgatójának.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.