Ez a nagyképű autókereskedő szöveg magyar csúcsa

Szerző: Vezess levél küldés 
Dátum: 2016.05.17. 09.05

Van, aki vicces szöveggel, van, aki őszinte sorokkal, verssel próbál kitűnni a tömegből, és felhívni a figyelmet eladó autójára, de úgy tűnik, most új stílus került terítékre. A pökhendi.

Mindenki emlékszik még a Csonti-féle nagy ívű, és nagy betűvel írt, autóeladást serkentő sztorikra. Médiaszenzáció lett a módszerből, sokan utánozták, mások pedig egészen extrém szintű őszinteséggel próbálkoztak (jó példa a Fostalicska Golf). A pökhendi, fennhéjázó stílusra nem tettünk volna pénzt, valaki mégis így akar autókat eladni. Nem, ez már nem a “fix az ár, álmodozók, tesztpilóták, tesók, mennyit engedsz a feléből félék kíméljenek” szint. Itt egyértelmű az üzenet,  komoly oltást kap a komolytalan szándékkal próbálkozó, “csak az olvasson tovább, akinek az anyagi helyzete megengedi”. (via hasznaltauto.hu)

6rUM2loX6WUpAH6ts

Nem írok semmit, főleg árat, hisz sokaknak fogalmuk sincs mit néznek! Kizárólag olyan érdeklődők hívjanak, akik tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen ritkaságot mennyi pénzből lehet tökéletesen előállítani! Hasonló eredeti példányokat, nálunk civilizáltabb országban is státuszszimbólumként tisztelik és előszeretettel használják a mindennapokban! Aki néhány milliós gány-Matyik által összetákolt roncsok kínálatokból indul ki, az máris tévúton jár, vagy vélhetően alacsonyak az igényei! Számoljon és mérlegeljen mielőtt hív, hisz a jelenleg eladásra kínált példányok csupán márkájukban egyeznek!

6rUMxbqXeRgWAJ6ts

KINEK ANYAGI HELYZETE MIATT SZERÉNYEBBEK AZ IGÉNYEI ÉS BEÉRI KÉTES EREDETŰ, KÜLFÖLDI OKMÁNYOKKAL RENDELKEZŐ (Honosítás egy vagyonba kerül!), SOK KILOMÉTERES, SZÉTHULLOTT-SZÉTHAJTOTT BONTÓSZÖKEVÉNNYEL, AZ NE FÁJDÍTSA A SZÍVÉT, NE OLVASSON TOVÁBB! Még gyakorlatilag új autó, mindmáig nívós gyűjteményi darabként gondozzák, futásteljesítménye igen alacsony, garantáltan 42 ezer kilométer! Kizárólag 1990-ben gyártott Red Line limitált széria! Újkora óta Magyarországon színesíti az autókülönlegességek táborát. Teljes Európai kivitel, honosított okmányokkal és hazai rendszámmal rendelkezik! A legutolsó csavarig 100%-ban gyári, átalakításoktól-gányolásoktól mentes, így rövidesen költségmentesen OT minősítésre jogosult! Alku lehetősége kizárt!

6rUM2ldbvi3tAJ6ts

I G A Z I – R I T K A S Á G O T – K Í N Á L U N K – E L A D Á S R A! Gyárilag Európai piacra készült, Magyar rendszámos 7 személyes gigantikus GANXTA cirkáló! Nem magyarázkodós USA szabvány, ami alatt műszaki vizsgákon rezeg a léc! Aki tudja mit néz, az tisztában van vele, hogy 25 ezer Euró alatt nincs hasonló adottságokkal sehol a világon! Közelmúltban igazi nagy szervizen esett át, így még hosszútávon extra költségektől mentes élvezetes autózást biztosít! Alkalmi ára nem alkuképes, viszont profitot ígérő reális cserét beszámítunk! VÉGRE OLYAN ÉRDEKLŐDŐT VÁRUNK, AKI ÉRTÉKELI AZ AUTÓ VALÓDI SZÉPSÉGÉT, NEM BUZERÁLJA MINDEN APRÓ SZEXEPILJÉT, HISZ A LEGJOBB NŐN IS AKAD SZEPLŐ VAGY ANYAJEGY, MÉGSE LESZ SOHA AZ ÖNÉ, VISZONT NÁLUNK A LEHETŐSÉG ADOTT!

Kommentek

F1: A Merci meglepően választott gumit Mexikóra

Senki nem kért olyan kevés szuperlágy szettet a hétvégi Mexikói Nagydíjra, mint a Mercedes.

A nép SUV-ra vágyott, a Peugeot SUV-ot gyártott

A Peugeot 3008 tulajdonképpen csak nevét örökölte elődjétől, a generációváltás egy teljesen friss típust hozott, amihez nagy reményeket fűz a francia gyártó.

Nagyobb lett, tisztább lett a MINI terepjárója

Húsz centiméterrel hosszabb elődjénél, így gyakorlatilag más kategóriában játszik a MINI Countryman, a divatmárka szabadidőjárműve. Konnektoros hibrid is készült belőle.

Több száz embert küld el a győri Audi

De csak Pozsonyba. December elejétől 550, jelenleg az Audi Hungariánál dolgozó munkatárs a Volkswagen szlovákiai járműgyárában dolgozik.

Már a Mininek is van hibridje, nem is akármilyen!

A BMW-nél már A BMW-nél már alkalmazott konnektoros hibrid hajtáslánccal teszi magát kelendőbbé a Mini Countryman új szériája. Csak a nevét meg tudjuk jegyezni!

F1: Szabotázs a Saubernél? Micsoda baromság!

Vad pletykák terjednek a Sauberről, az újságírók sem győzik cáfolni őket. Marcus Ericsson ácsingózik a Force India szabad ülésére.

Új magyar autóbusz Győrből

Elkészült a Kravtex-Kühne cégcsoport új fejlesztésű, 10 méter hosszú busza, a Credo Econell kompakt változata

Hyundai H350 – Új mérce a könnyű haszonjárművek világában

Megérkezett a rég várt Hyundai H350, mely a könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állít. Markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja. A szállítás legjobb módja üzleti vagy szabadidős céllal egyaránt. Bármit kell szállítania, bárhová kell vinnie, számíthat a H350-re!

Massa: Valamiből fizetni kell a rezsit!

Felipe Massa azt mondja, jó úton halad a 2017-es munkakeresése. Leginkább a DTM vonzaná.

Szennyvízből gyárt üzemanyagot a SEAT

Egy európai vízgazdálkodási szervezettel közösen szennyvízből állít elő gáznemű üzemanyagot a spanyol autógyártó.

Verstappen: A Merciben Hamiltont is verném

Max Verstappen leginkább Lewis Hamiltonnal tud azonosulni a mezőnyből, a bajnokságban is őt látja esélyesnek, de ha a csapattársa lenne, őt is megverné.

Hatmillió autót hív vissza a Toyota

Európa-szerte 1,47 millió autóját hívja vissza a Toyota a légzsákok esetleges hibája miatt.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.