Gyereke szeme láttára verte agyon szomszédját

Egy parkolóhelyen vesztek össze

Szerző: Vezess.hu levél küldés 
Dátum: 2016.05.15. 12.45

Egy orosz férfi kis híján megölte szomszédját, amiért az szóvá tette, hogy szabálytalanul parkol. A brutális verést végignézte a támadó felesége és gyermeke.

Oroszországban szinte mindennapos az országúti agresszió. Ilyen mértékű brutalitásra azonban ritkán kerül sor, pláne nem gyerekek szeme láttára.

Az incidens állítólag Karéliában, Petrozavodszk városában történt. Ahogy az áldozat felesége elmondta, a támadó szabálytalanul parkolt, amit férje szóvá tett.
A videó már az ezt követő eseményeket rögzítette: a tagbaszakadt sofőr idegesen kipattan az autóból, szóváltásba keveredik vékony dongájú szomszédjával, majd minden előzmény nélkül püfölni kezdi őt. Az autóst saját felesége megpróbálta megállítani, sikertelenül. A verésnek csak akkor lett vége, amikor az áldozat magatehetetlenül elterült a földön.
Ekkor a támadó, mintha mi sem történt volna, odamegy az autóhoz, a hátsó ülésről kiveszi kislányát, és elsétál.
Később visszatért, hogy segítsen áldozatán, ám végül csak a járda szélére húzta, és felültette.
A férfit súlyos zúzódásokkal és agysérüléssel vitték kórházba, állapota stabil.
Ami igazán felfoghatatlan, hogy a helyszínre érkező rendőrökkel (vagy inkább biztonsági őrökkel?) maga a támadó beszélget el; a fegyveres őröknek szemmel láthatólag eszük ágában sincs letartóztatni vagy legalább felelősségre vonni a férfit.

 

Kommentek

 • menőmanó

  Nem tűnik szabálytalannak a parkolás.
  Nem tűnik tagbaszakadtnak ez az állat.
  Nem ismerjük az előzményeket, de az ilyen brutalitást semmi sem indokolhatja.
  Elszomorító, hogy ilyen magukon uralkodni képtelen barmokba bármikor belefuthat az ember. Remélhetőleg egyszer emberére talál.

 • DTF

  Egyszer velem is előfordult hasonló, ok nélkül kaptam, de nem volt ennyire súlyos. A támadó kapott – ha jól emlékszem – pár óra közmunkát… :)

 • polarlight

  Agyonverni = halálra verni.
  A cikk szerint- súlyos sérülései ellenére- az áldozat állapota stabil. Tehát életben van. Akkor NEM VERTÉK AGYON! Megverték NNNNNNagyon!

 • Kempelen

  DTF, a baj az, hogy ezt meg lehet úszni közmunkával. Ez ugyanis semmilyen normális közegben nem elfogadható, még ha néhány idióta amúgy meg is érdemelné. Viszont nem ez a lerendezés módja.

 • vezess-admin

  Kedves Kommentelők!

  Örülünk az értelmes hozzászólásoknak, de a másokat sértő kommenteket változatlanul töröljük.

  Üdvözlettel,
  Vezess.hu

 • gabetdi

  Ebben az egészben a legdurvább az, hogy miután megverte és látszik, hogy az illető igen csak nincs jól, senki nem tesz semmit. A nő aki az autóból kiszáll a kisgyerekkel, nem hív mentőt. Az emberünk szépen elrendezi a kis családot, mintha éppen csak feldöntött volna egy biciklit. Közben szerencsétlen meg a járdán rángatózik és nem a mentő ér először a helyszínre, hanem a rendőrök…

  Jó nem helyes, de azt még valahol elfogadná az ember, hogy valaki indulatból nekimegy a másiknak. De az, hogy láthatja is, hogy eléggé messzire ment a veréssel és utána sem jut eszébe, hogy b.szki lehet barom voltam…. Kemény.

 • Kempelen

  gabetdi! Ennyiért nincs az az indulat, amiért így meg lehetne verni bárkit. Az életveszélyt leszámítva nincs az az élethelyzet, amikor ez indokolt lenne.

A Wankel motorral röfögő Ladáknál nincs érdekesebb orosz vas

Különc gépek életben tartói, áldás rátok. Nélkületek, elkötelezett őrültek nélkül, mi sem csodálhatnánk ezeket a gazdasági zsákutcának bizonyuló, korántsem hibátlan, de annál különlegesebb szerkezeteket.

Szomorú látvány: itt tárolja a VW a dízelbotrány miatt visszavett autókat

A 2015-ben kirobbant VW-dízelbotrány szinte az egész világot érintette, a német gyártó pedig kénytelen volt néhány helyen visszavásárolni a “csaló” autókat.

Félelmetes hajsza az autópályán

Ez a videó olyan, mintha a Need for Speedet néznénk, abban vannak hasonló csapatos száguldások.

Targoncás oktatófilm, csak erős idegzetűeknek

Nagyon kel vigyázni, nehogy egy lehulló tapétavágó beleálljon a fejedbe, mikor épp leveszed a kobakot.

F1: Ecclestone-t meghívták a Bahreini Nagydíjra

Az F1 januárban letett urát, Bernie Ecclestone-t az arab királyság koronahercege hívta meg a két hét múlva következő futamra.

F1: Nem tudni, mikor lesz versenyképes Honda-motor

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíj megerősítette a téli tesztek tapasztalatait, miszerint továbbra is a Hondái a legrosszabb F1-es motor, de egyelőre nem tudni, mikor kaphat jobban a McLaren a japánoktól.

Több millió veszélyes autót hív vissza a Toyota

Közel hárommillió autót hív vissza a Toyota a Takata légzsákok meghibásodásának kockázata miatt.

Tarlós tovább üti a köztereseket, újabb fejlemény

Tarlós István szerint az autósok bírságolását érintően nem működhetnek úgy a kerületi közterület-felügyelők, mint “a legrosszabb időkre emlékeztető önkéntes rendőrök”.

Jól rejti árát az óriás-Toyota

Rangrejtve járni nincs jobb egy valójában sokba kerülő, de árát ügyesen palástoló kisbusznál. A Toyota Proace az igényes Verso-kivitelben járt nálunk, tesztünkön hibái is kiderültek.

A legkomolyabb játék, amit idén látsz

A Toyota Hilux tavaly történelmi eredményt ért el: Ausztrália legnagyobb számban eladott gépkocsijaként zárta az évet.  Ennek örömére készült el az életnagyságú gyerekjáték.

Ha nincs meg a sofőr, nincs büntetés – Nyilatkozott a rendőrség

Az ORFK közlése szerint a közterület-felügyelet kameráival nem lehet az objektív felelősség alapján bírságolni.

F1: Rajzfilm készült Vettel futamgyőzelméről

Elindult az új szezon, megérkezett a MiniDrivers első rajzfilmes összefoglalója is.

Különös autót fotóztak a Ferihegyi reptérnél

Olvasók küldte a fotókat, ilyet nem látni túl sűrűn itthon. Persze előfordul.

Nézd meg, hogy kell helyesen használni a körforgalmat

Remek kis animáció demonstrálja, hogyan is kell használni a többsávos körforgalmat.

F1: Dokumentumfilm-sorozatban égeti magát a McLaren

Rosszabbkor nem is készülhetne film a csapat és a versenyzők színfalak mögötti munkájáról, de a McLaren és az Amazon idén mégis erre készül.

Titkok az új Suzukiról

Stratégiát váltott a Suzuki: míg a kifutó Swift formaterve alig tér el elődjétől, az új jóval kevésbé hasonlít rájuk. A design részleteiről a főtervezőt kérdeztük.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.