A problémásan parkoló szőke nő

Szerző: Vezess levél küldés 
Dátum: 2016.05.08. 09.25

Főszereplő szőke sofőrünk idióta figyelmetlenségé miatt laza délutáni szopórollerre ült fel a fél háztömb, és láthatóan nem örültek az ingyen körnek.

A problémásan parkoló szőke nő

A városi autózás igazi idegkárosító része a parkolás. Mert hely sosincs, és autós társaink között mindig akad pár egyén, aki csak két helyet elfoglalva tudja kivitelezni a műveletet. Sebaj, fő a tolerancia és a jókedv, majdcsak csökken vércukor.

Viszont ha valaki pont a parkoló egyetlen árva bejáratát eltorlaszolva áll meg, nos ebben az esetben jogosan gurul el a gyógyszer. Főszereplő szőke sofőrünk kíméletlen pontossággal vitte át az elméletet a gyakorlatba, idióta figyelmetlensége miatt laza délutáni szopórollerre ült fel a fél háztömb, és láthatóan nem örültek az ingyen körnek.

Kommentek

 • Unbaised

  ez a szopóroller nagyon közkedvelt szó :D

 • v_johny

  Lehet, hogy “trendi” kifejezés a “szopóroller” szó, de gyanítom nincs helye egy ekkora látogatottságú oldalon mint a vezess. Nem hinném, hogy ebben az országban ahol a morális és erkölcsi értékek a nullába tartanak (szép matematikai kifejezéssel élve), ott szükségesek ilyen hangvételű cikkek. nem tartom szerencsésnek, hogy az ezen oldalt látogató fiatal, szárnyaikat bontogató autómániát magukba szívó fiataloknak ezzel kell itt szembesülnie, olvasnak, hallanak és “tanulnak” épp elég szemetet más médiákban, itt nem kellene ezt erősíteni.

 • vikt

  Igaza van az audisnak, de azért hátrébb tolathatott volna, hogy megkönnyítse/meggyorsítsa a folyamatot!

 • megint

  Felírhatta volna a nő a kezére , hogy melyik a jobb és melyik a bal keze

 • miniBull

  motorháztetőre vele ,és brutálisan.Ja!+ szopóroller

 • bapepa

  Azt hittem, hogy egyedül vagyok “hülye” amiért engem is zavar ez az értelmetlen, képzavaros, gusztustalan szó (szopóroller) kiváltképp sajtóban leírva.

 • gonosz666

  Gondolkodtam miként is képezhette valami agyament ezt a szót, hogy szopóroller?! Találkoztam már szopórémmel és szopógéppel is az életem során, de a szopórollerrel még nem! Egyébként nagyon is fészbúkkompatibilis lájkolható szó csak engem személy szerint irritál és idegesít.

 • Kamikaze

  Ez szörnyűség, már Oroszországban (?) sincs rend?
  A vér mégiscsak vizzé válik?
  Egy Mazda3-ast nem tapos el egy AUDI Q7-es?
  Egy középkorú, “bőrdzsekis-nyakkendős” újgazdag férfi nem tép meg egy feltörekvő, “festett-ragasztott-szőke-üzletasszonyt”?
  Hova jutunk/jutnak így?
  Birkák…
  …a “szopóroller”-es “ingyen kör” kifejezések (…bár minősítik a “cikk” és annak írójának szellemi/kultúrális színvonalát…) izgalmasan hangzanak és egyfajta megoldást jelenthetnének a hasonló sérelmek, problémák orvoslására…

 • robi.87

  Mire ez a roppant nagy felháborodás?! Messze nem annyira undorító a “szopóroller” kifejezés, mint itt a vezess.hu-n megnyilvánuló néhány primitív barom okoskodó, mást lealázó kommentjei. – Vagy nektek csak az a gáz, hogy ezt egy szerkesztő teszi, az pedig semmi, amit itt sok faragatlan csinál. Nem kellene ennyire álszenteknek mutatni magunkat!!

 • öreg fószer

  Robi87!
  A cikket, melynek nagy nyílvánossága van, kapásból el lehet olvasni, míg a kommentekre kattintani kell. Az, pedig, hogy ki hülye és ki nem, nem vagyunk hivatottak mi eldönteni. Ja, és amíg a videót nem láttam, azt hittem, hogy a szopóroller egy trolibusz…

 • Lipi1945

  A Q7 meg az utat állja el sikeresen, ha jól látom.

  De úgylátom végülis ráértek.

  Ez a csomagtartó csapkodás meg üvöltözés szánalmas. Bármekkora is a felháborodás úriember ilyet nem csinál.

 • Kamikaze

  Robi87!
  A “szerkesztő” ezért a fércműért (is) pénzt kap! Tehát elvárható lenne, hogy profi munkát adjon ki a kezei közül (nyelvhelyesség, szöveg- és tartalom-logika, stb.).
  A hozzászólók pedig “csak” (?) indulatos önkéntesek, akiktől nem feltétlenül várhatjuk el az irodalmi szintet (csakúgy, mint tőled sem). Idézlek: “néhány primitív barom okoskodó”, “sok faragatlan”…
  Te mi vagy?

 • robi.87

  Kamikaze!
  Én felvállalom mindazt a jelzőt, amiket leírtam. De én nem is fröcsögök -játszva a nagyon művelt fazont- egy szerkesztői szóhasználat etikátlan voltján. Viszont Te is beláthatod, hogy nem ennyire prűd ez az ország, mint itt azt sokan mutatni próbálják!
  … :)

 • v_johny

  robi.87: Szerinted az prüdéria, ha valaki nem tetszését fejezi ki amiatt, hogy egy látogatott oldalon ilyen szóhasználatú cikk jelenik meg?! Arra ott van a sok “minőségi” társasági és chatelős oldal, itt ennek nincs helye és nem is kellene teret hódítania, aki értelmes autózással ill autóiparral kapcsolatos cikkeket vagy híreket szeretne olvasni, annak ez nem színvonal.

 • ptrke

  Ez egy Q5-ös kispofáim, nem Q7-es.

 • bandy00

  ha annyira ráér az audis hogy ne tolasson hátrébb hogy a mazdás szőke eltudjon menni az útból, akkor az audisat is jól szájba kéne vágni a többi autós helyében… a nagypofájú önelégült paraszt meg csak ott áll.

 • kg201

  A videó pozitív meglepetés abból a szempontból, hogy bár tényleg ingerült volt mindenki, és az a szerencsétlen nő a végtelenségig feszítette a húrt a végén az ügyetlenkedéssel, mégsem bújt ki senkiből a vadmarha.
  Azonban én is csatlakozom azokhoz, akik a szókincs miatt nemtetszésüknek adnak hangot. Semmiféle álszentséget nem érzek ebben.
  Robi.87: a cikkek, illetve a fogalmazás színvonala befolyásolja az ide látogatók illetve a hozzászólók társaságát is. Ezért nem mindegy, mit enged meg magának egy szerkesztő…

F1: Rosberg elmondta a véleményét Ecclestone-ról

Hosszú évtizedek után Bernie Ecclestone-t eltávolították az F1 éléről, Nico Rosberg így reagált rá.

F1: Pokolian nehéz lesz előzni az új autókkal

A Force India pilótája, Esteban Ocon is azt mondja, hogy a 2017-es autók nagyon jól fognak kinézni, de az előzésekkel gond lehet.

Veszélyes játék az egynapos autópálya-matrica

Nem ért egyet a személygépkocsik és motorkerékpárok esetében a napi autópálya-matrica bevezetésével a Magyar Autóklub, mert azt a jelenleginél lényegesen drágább kilométer-arányos autópályadíj előszobájának tartja.

F1: Valentino Rossi nem bánja, hogy nem váltott

A MotoGP-legenda Valentino Rossi nem bánkódik amiatt, hogy egy évtizeddel ezelőtt nemet mondott a Forma-1-re.

Ezért jobb a busz, mint az autó

Hétfő óta több nagyvárosban, köztük Budapesten is szmogriadó van érvényben. Ezzel kapcsolatban megint felerősödtek a busz kontra autó viták.

Brawn: Egyszerűsíteni fogjuk a Forma-1-et

A Forma-1 sportügyeinek irányítójává frissen kinevezett Ross Brawn szerint a megújulás kulcsa az egyszerűség lesz.

F1: 1000 lóerőig jut a Honda?

A Honda 2017-re teljesen újratervezte Forma-1-es erőforrását, de az idei elvárások tekintetében nagyon óvatosak.

Sose volt még egyszerűbb a parkolás és matricavásárlás

Bár fizetni mindig nyűg, azért jó, ha villámgyorsan, zökkenőmentesen zajlik le a tranzakció. Ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy sorban állás nélkül könnyítsünk a pénztárcánkon.

Felrobbanhat idén a magyar használtautó-piac

A használt autók éve lesz az idei: míg 2016-ban a magyarok 8 százaléka vásárolt autót, addig idén a lakosság 14 százaléka tervezi ezt.

Tavaly megállt a Forma-1 hanyatlása

2016-ban hétéves trend szakadt meg, a Forma-1 televíziós nézettsége a tavalyi évben nem csökkent tovább.

Új motort kap a Toyota kisautója

A jelenlegi 1,3 literes benzinmotort új fejlesztésű másfél literes váltja a következő generációs Toyota Yaris orrában. Számottevően takarékosabbnak ígérik.

Crossoverként tér vissza a Mitsubishi sportkupéja

Állítólag Mitsubishi Eclipse néven kerül piacra a japán márka új városi crossovere. Merész lesz, és talán hibrid is.

vezess-logo

Engedélyezi, hogy a vezess.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.